Reklam
Reklam

Çırağın koluna dokunduğu forklift ustanın ölümüne sebep oldu

ciragin koluna dokundugu forklift ustanin olumune sebep oldu 1G1x9NcG jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da çırağın koluna dokunduğu forklift, motoru tamir eden ustanın üzerine düşerek ölümüne neden oldu.

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi’ndeki Karadeniz İş Makinaları isimli iş yerinde 4 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mekanik tamir ustası olarak çalışan Orhan Şahin (52) forkliftin altında tamirat yaptığı sırada, aynı iş yerinde çırak olarak çalışan 16 yaşındaki E.T. forkliftin koluna dokundu ve asılı forklift yere indi. Bu sırada altta bulunan Orhan Şahin başından yaralandı. Ağır yaralanan motor ustası Şahin, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 çocuk babası Orhan Şahin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin