Çırağın koluna dokunduğu forklift ustanın ölümüne sebep oldu - Karabük Haber Postası
ciragin koluna dokundugu forklift ustanin olumune sebep oldu 1G1x9NcG jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çırağın koluna dokunduğu forklift ustanın ölümüne sebep oldu

Samsun’da çırağın koluna dokunduğu forklift, motoru tamir eden ustanın üzerine düşerek ölümüne neden oldu.

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi’ndeki Karadeniz İş Makinaları isimli iş yerinde 4 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mekanik tamir ustası olarak çalışan Orhan Şahin (52) forkliftin altında tamirat yaptığı sırada, aynı iş yerinde çırak olarak çalışan 16 yaşındaki E.T. forkliftin koluna dokundu ve asılı forklift yere indi. Bu sırada altta bulunan Orhan Şahin başından yaralandı. Ağır yaralanan motor ustası Şahin, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 çocuk babası Orhan Şahin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin