Bolu’da D-100 kara yolunda bisikletiyle karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki çocuğa cip çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk, tabiplerin tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı.
Kaza, D-100 kara yolu Köroğlu Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ankara istikametinde seyreden Nurten Y. yönetimindeki 34 EBS 075 plakalı Peugeot marka cip, bisikletiyle yolun karşısına geçmek isteyen 11 yaşındaki Hasan Talha Yılmaz’a çarptı. Çarpmanın tesiriyle yolda savrulan çocuk ağır yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Kazada ağır yaralanan küçük çocuk İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. Hastanede tabiplerin tüm müdahalelerine karşın Hasan Talha Yılmaz, hayat çabasını kaybetti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Cipin çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Safranbolu’da mezarlılar temizleniyor
Safranbolu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu ve temiz bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla mezarlıklarda kapsamlı temizlik, bakım ve çevre düzenleme çalışması başlattı.
Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir şekilde şehir mezarlığında hummalı bir çalışma yürütüyor.
Ziyaretçilerin mağduriyet yaşamaması için yürütülen çalışmalar kapsamında, mezarlık genelinde yabani ot biçme ve temizlik işlemleri gerçekleştirildi.
Ekipler, aziz şehitlerimizin kabirlerini de unutmadı. Şehitliklerde yürütülen özel çalışmalarda, şehitlerin kabirlerinin bakımları özenle yapılarak çiçeklendirme işlemleri tamamlandı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan ortak açıklamada; Bayram arifesinde ve bayram süresince yoğunlaşacak kabir ziyaretlerinin sorunsuz geçmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtilirken tüm vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir Kurban Bayramı geçirmesi temennisinde bulunuldu.

