Karabük’te sulama yapan vidanjöre çarpan cipteki 2 kişi yaralandı. Diş doktoru olduğu öğrenilen ve kazada kolu kopan sürücünün hayati tehlikesi sürüyor.
Kaza Safranbolu-Karabük kara yolu 5000 Evler Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Muhammet Fatih I. idaresindeki 34 EDJ 788 cip, Karabük istikametine seyir halindeyken iddiaya göre sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarında sulama yapan Erkan K. idaresindeki 34 ZVZ 38 plakalı vidanjöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil 104 metre sonra durabilirken, kazada kolu kopan cip sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan Nazlıcan I. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralılardan sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan sürücünün özel bir klinikte diş doktoru olarak görev yaptığı öğrenildi.


Cip, sulama yapan vidanjöre çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Milletvekili Şahin: “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir”
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi başarısının temelinde birlik, beraberlik, tevazu ve vatandaşla kurulan güçlü bağın bulunduğunu söyledi.
Parti teşkilatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Şahin, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletle iç içe bir siyaset anlayışı benimsediğini belirterek, vatandaşlarla kurulan samimi ilişkinin partinin en önemli gücü olduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatların her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk” dedi.
Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını ve tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Şahin, teşkilat yapısındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Muhalefet partilerinde yaşanan iç tartışmalara da değinen Şahin, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti teşkilatlarının en zorlu dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü kaydeden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.
Şahin, teşkilatların başarısının temelinde manevi motivasyonun bulunduğunu belirterek, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

