Cip, belediye işçilerini taşıyan traktöre çarptı: 6 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Cip, belediye işçilerini taşıyan traktöre çarptı: 6 yaralı

Düzce’de seyir halindeki cipin, belediye işçilerini taşıyan traktöre çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce-Zonguldak D-655 Karayolu Yığılca ışıklı kavşak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Düzce’den Akçakoca istikametine seyir halinde olan S.B. idaresindeki 61 VT 003 plakalı Hyundai marka cip, refüj üzerinde peyzaj çalışmaları için görevlendirilen belediye işçilerinin bulunduğu E.D. hakimiyetindeki 81 AL 390 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın şiddetiyle traktörde bulunan ve refüj üzerinde çalışma yapan 5 belediye işçisi yaralanırken, cip sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan S.B.’yi bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan sürücü ve belediye işçileri, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebiyle tek şeritten verilen trafik, araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk sehirlerarasi otobus terminali 19 mayista aciliyor aW99wUHh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta açılıyor

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 19 Mayıs’ta modern yüzüyle hizmete açılacak. Terminal, hem esnafın konforunu hem de vatandaşların ulaşım kalitesini artıracak şekilde yeniden düzenlendi.

Toplam 3 bin 213 metrekare kapalı alan ve 66 metrekare teras alanına sahip terminalde; modern bilet ofisleri, geniş ve konforlu bekleme salonları, mescit, kafeterya, kayıp eşya birimi, lostra hizmeti, berber, hediyelik eşya dükkanları ve otopark gibi birçok hizmet alanı yer alıyor.

Tüm yolcu ihtiyaçlarının tek çatı altında karşılanacağı şekilde tasarlanan terminalin, Karabük’te ulaşım standartlarını yükseltmesi hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yeni terminale ilişkin yaptığı açıklamada, eski terminalin fiziki şartlarının yetersiz olduğunu belirterek, “Güvercinlerin yuva yaptığı, ısıtma sisteminin olmadığı, soğuk ve şehrimize yakışmayan mevcut terminali; Karabük’e yakışır, vatandaşlarımızın konforunu önceleyen, tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ferah ve modern bir yapıya dönüştürmüş olmanın mutluluğunu taşıyoruz. Karabük için üretmeye, şehrimizin geleceğine değer katmaya ve verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Terminalimiz Karabük’ümüze hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

19 Mayıs itibarıyla hizmete açılacak olan Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda önemli bir merkez olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin