Cip, belediye işçilerini taşıyan traktöre çarptı: 6 yaralı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Cip, belediye işçilerini taşıyan traktöre çarptı: 6 yaralı

Düzce’de seyir halindeki cipin, belediye işçilerini taşıyan traktöre çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce-Zonguldak D-655 Karayolu Yığılca ışıklı kavşak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Düzce’den Akçakoca istikametine seyir halinde olan S.B. idaresindeki 61 VT 003 plakalı Hyundai marka cip, refüj üzerinde peyzaj çalışmaları için görevlendirilen belediye işçilerinin bulunduğu E.D. hakimiyetindeki 81 AL 390 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın şiddetiyle traktörde bulunan ve refüj üzerinde çalışma yapan 5 belediye işçisi yaralanırken, cip sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan S.B.’yi bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan sürücü ve belediye işçileri, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebiyle tek şeritten verilen trafik, araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin