Reklam
Reklam
cinsel saldiri sucundan 25 yil hapis cezasi bulunan sahis yakalandi R9SN3uig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, “nitelikli cinsel saldırı” hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede cikan yanginda 2 evde hasar olustu HpNaF3lq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Rize’de çıkan yangında 2 evde hasar oluştu

Rize’nin İkizdere ilçesinde çıkan yangında 2 evde hasar oluştu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Yangın, gece saatlerinde ilçeye bağlı Tozköy köyünde meydana geldi. Bir evin müştemilatında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek yakındaki başka bir eve sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri ile Rize Belediyesi ve İkizdere Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında, 2 evde maddi hasar meydana geldi. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin