Kastamonu’nun Tosya ilçesinde “çocuğun cinsel istismarı” suçundan 13 yıl hapis cezası ile aranan şahıs, yakalanarak tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Arama Timi (JASAT) ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde; Kastamonu’nun Tosya ilçesinde “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan 13 yıl hapis cezası ile aranan Ş.A. isimli şahıs yakalandı.
Adli makamlara sevk edilen Ş.A. isimli şahıs tutuklanarak Kastamonu E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. (İHA)


0
Cinsel istismar suçundun 13 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
0
0
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı
Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


