blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Cinbir, gazetecilerle bir araya geldi

Devrek’te AK Parti İlçe Başkanlığı ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunuldu.
Devrek AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı İsmail Cinbir nezaretinde sabah kahvaltısında bir araya gelen basın mensupları ilçede ki ve partide ki son gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Başkan İsmail Cinbir,” Arkadaşlar geç kalmış bir toplantıydı bunun farkındayız ancak, malum kongreler vs ancak bu zamana denk geldi bu konuda affınıza sığınıyoruz. Ben göreve geleli yaklaşık bir yıl oldu partimizi ve ilçedeki hizmetlerimizi en süt seviyelere taşımak için teşkilatta ki arkadaşlarımız ile birlikte canla başla çalışmaya gayret ediyoruz. İlçede birçok sorunumuz var bunun farkındayız. Özellikle de hastane konusunda ki eksik branşlarda doktorlarımız var. Bunun için Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar elinden gelen gayreti göstermektedir. İnşallah en kısa sürede bu konuyu çözüme kavuşturarak vatandaşlarımızın Zonguldak’a Çaycuma’ya hastane işlemleri için gitmelerine gerek kalmayacak ve heyet raporları da buradaki hastanemizden temin edilebilecek vatandaşlarımızdan bu konuda biraz daha sabırlı olmalarını talep ediyoruz” diye konuştu.
Sohbet havasında gerçekleştirilen basın toplantısı hatıra fotoğrafınının çekilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta SGK hizmet binası tamamlandı

AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, yeni Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binası inşaatının tamamlandığını açıkladı.
Başkan Çağlayan açıklamasında şu tabirlere yer verdi:
"2024 yılı Haziran ayında Çınartepe Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde imaline başladığımız Yeni Toplumsal Güvenlik Kurumu(SGK) binası inşaatımız tamamlandı. Tamamlanan yeni binamızın önümüzdeki günlerde süreksiz kabulü onaylanarak taşınma süreci başlayacak. Çağdaş halde inşa edilen yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binamızın içerisinde, Toplam 10 bin metrekare kapalı alan, 2 adet bodrum kat + yer, kat + 3, kat + çatı katı, 3 adet yolcu asansörünün yanı sıra 1 adet mutfak asansörü, 40 araçlık kapalı otopark, 22 araçlık açık otopark, konsept çatı projesi Skylight sistem ve ekonomik ısıtma soğutma sistemi yer alıyor. Yeni binamızın kentimize güzel olmasını temenni ediyorum."

Bizi sosyal medyadan takip edin