blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Haziran, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Cihan Çanak: “Ait olduğum yerdeyim”

Trabzonspor’un yeni transferi Cihan Çanak, ait olduğu yere geldiğini belirterek, şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi.
Trabzonspor’un yeni transferi Cihan Çanak, düzenlenen törenle 3+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Genç oyuncu, küçüklükten beri olmayı istediği yerde olduğunu belirterek, "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Çok sevdiğim bir takımdan teklif aldığımda çok mutlu oldum. Hedefim Trabzonspor’la şampiyon olmak, kupalar kazanmak" diye konuştu.
İmza törenine katılan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ekşi ise, "Cihan’ı transfer etmeyi çok istedik, o da bizi istedi. Evladımıza, ’Evine hoş geldin’ diyoruz. Belçika’da, Ümit Milli Takımımız’da önemli başarılara imza attı. Çok yönlü bir futbolcu, burada da çok başarılı olacağına hepimiz yürekten inanıyoruz. Hedefi büyük olduğu için, büyük Trabzonspor’a geldi" dedi
Cihan Çanak, önümüzdeki sezon 61 numaralı formayı giyecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ekmek fırınının üst katında bulunan evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınının bulunduğu binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında, evin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının baca kısmından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin