Artvin’in Borçka ilçesine bağlı Camili (Macahel) bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen çığ nedeniyle ulaşıma kapanan Borçka-Camili karayolu, ekiplerin yaklaşık 3 saat süren çalışmasıyla yeniden trafiğe açıldı.
Yolun 28. kilometresindeki Büyükdere mevkisinde yamaçtan kopan kar kütleleri, hem gidiş hem geliş yönlerini kapatarak bölgedeki 6 köyün ulaşımını engellemişti. Ekipler iş makineleriyle bölgeye müdahale ederek yolu kardan temizledi ve yeniden ulaşıma açtı.


Çığ nedeniyle kapanan Artvin-Macahel yolu ulaşıma açıldı
Fabrikada elektrik faciasında ölen işçi, mesai arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı
Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası’nda meydana gelen ve 3 işçinin hayatını kaybettiği elektrik faciasında hayatını kaybeden işçilerden 2 çocuk babası Naci Gezer (46), mesai arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı.
Dün saat 21.40’ta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde meydana gelen olayda atık suların toplandığı kuyu içerisinde arızalanan su pompasını onarmak için çalışma yapan Naci Gezer, Mustafa İnanç (50) ve Yunus Çekiç (47) ile birlikte yüksek gerilim akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.
Hayatını kaybeden işçilerden Naci Gezer’in cenazesi, Adli Tıptan alındıktan sonra İlkadım ilçesi Adalet Mahalle’sindeki Hz. Ömer Camii’ne getirildi. Gezer’in cenazesi burada alınan helalliğin ardından öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mesai arkadaşları ve akrabalarının omzunda defnedileceği Derecik Aile Mezarlığı’na götürecek cenaze aracına taşındı.
3 kişinin hayatını kaybettiği olayda Mustafa İnanç Kavak Kayabaşı Mahallesi’nde ve Yunus Çekiç ise memleketleri Çarşamba Allı Mahallesi’nde ikindi namazını müteakip defnedilecek.
Gezer’in cenazesine Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iş adamları Adnan Ölmez ve Ahmet Şenocak, fabrika çalışanları, akrabaları ve sevenleri katıldı.

