Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2023 12:36 tarihinde yayınlandı
0

Çiftlik yangınında 2 bin saman balyası kullanılamaz hale geldi

Tokat’tın Erbaa ilçesinde çiftlikte çıkan yangında 2 bin saman balyası kullanılamaz hale geldi.

Olay, akşam saatlerinde Keltik Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftliğin samanlık kısmından dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar itfaiye haber verdi. Erbaa İtfaiye grupları yangına çabucak müdahale bulundu. Takımların müdahalesinin akabinde yangın kısa müddette söndürülürken çiftlik sahibi Ahmet Tiryaki’ye ilişkin 2 bin adet saman balyası kullanılamaz oldu. Takımlar olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin