Reklam
Reklam

Çiftçi Toplantıları Devam Ediyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Haziran, 2014 14:58 tarihinde yayınlandı
0

Karabük merkez Acıöz köyünde çiftçi toplantısı yapıldı.  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Karabük İl Müdürlüğü  tarafından yürütülen ve çiftçilerin  bilgilendirilmesini amaçlayan çiftçi toplantıları  hız kesmeden devam ediyor. Acıöz Köyünde gerçekleştirilen çiftçi toplantısında, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet Küçükhaskul ve TARGEL projesi kapsamında çalışan teknik personeller  tarafından 14 çiftçiye; “Çilek Yetiştiriciliği”, “Sebze ve Meyve Hastalıkları ve Zararlıları, Mücadele Yöntemleri” ve “Hayvan Sağlığı” ile ilgili bilgiler verildi.

Ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık  Bakanlığı tarafından verilen, “Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteklemeleri” ve “Hayvancılık Desteklemeleri” hakkında da çiftçiler  bilgilendirildi.

Daha sonra çiftçilerin  yetiştiricilikle ilgili karşılaştıkları sorunlar ortaya konularak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  ve Ziraat Odası Başkanlığı  tarafından çözüm önerileri değerlendirildi

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin