Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Haziran, 2014 14:58 tarihinde yayınlandı
0

Çiftçi Toplantıları Devam Ediyor

Karabük merkez Acıöz köyünde çiftçi toplantısı yapıldı.  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Karabük İl Müdürlüğü  tarafından yürütülen ve çiftçilerin  bilgilendirilmesini amaçlayan çiftçi toplantıları  hız kesmeden devam ediyor. Acıöz Köyünde gerçekleştirilen çiftçi toplantısında, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet Küçükhaskul ve TARGEL projesi kapsamında çalışan teknik personeller  tarafından 14 çiftçiye; “Çilek Yetiştiriciliği”, “Sebze ve Meyve Hastalıkları ve Zararlıları, Mücadele Yöntemleri” ve “Hayvan Sağlığı” ile ilgili bilgiler verildi.

Ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık  Bakanlığı tarafından verilen, “Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteklemeleri” ve “Hayvancılık Desteklemeleri” hakkında da çiftçiler  bilgilendirildi.

Daha sonra çiftçilerin  yetiştiricilikle ilgili karşılaştıkları sorunlar ortaya konularak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  ve Ziraat Odası Başkanlığı  tarafından çözüm önerileri değerlendirildi

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin