Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2016 07:53 tarihinde yayınlandı
0

Cide’de camiler arası futbol turnuvası

KASTAMONU ‘nun Cide’de İlçe Müftülüğünce yaz kuran kursuna katılan öğrenciler için futbol turnuvası başlatıldı. Cide Müftülüğünce ilçede ilk olarak düzenlenen camiler arası futbol turnuvasına Cideliler yoğun ilgi gösteriyor. İlçede yaz kuran kursu öğrencilerinin moral ve motivasyonun yükseltilmesi için gerçekleştirilen turnuvaya ilçe merkezindeki camiler katılıyor. İlçe merkezindeki camilerin yaz kuran kurslarına yaklaşık 1100 öğrenicinin ders gördüğünü belirten Cide Müftüsü Adem Yıldız, “Genç kardeşlerimizin sosyal aktivitelerini artırmak ve kurslardaki moral ve motivasyonlarını yükseltmek için müftülüğümüzce böyle bir turnuva gerçekleştirdik. İlçe merkezinde yer alan camilerimizde yaklaşık 1100 öğrenci kardeşimiz yaz tatillerinde kuran eğitimi görüyor, her camimizden bu şekilde takımlar oluşturarak bu etkinliği oluşturduk” dedi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın ilk mücadelesinde, Reşadiye Camisi ile Bağyurdu Camisi karşılaştı. Maç sonucunun önemsiz olduğu karşılaşmada kazananın birlik ve beraberlik olduğu belirtildi. Ayrıca, turnuva sonunda başarılı olacak camilerde kurs gören öğrencilere, ilçe müftülüğünce çeşitli hediyeler verileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan okan kocukun milli takima secilmemesine tepki ixUAYeVR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan Okan Kocuk’un milli takıma seçilmemesine tepki

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, A Milli Takım’ın Dünya Kupası için açıklanan geniş kadrosunda Okan Kocuk’a yer verilmemesine tepki gösterdi.

Samsunspor kalesini koruyan Okan Kocuk’un 2026 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek milli takımın geniş kadrosunda yer almamasına Samsunspor’dan tepki geldi. Kırmızı-beyazlı kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, “A Milli Takımımızın açıklanan geniş aday kadrosunda, kalecimiz Okan Kocuk’un yer almamasını şaşkınlıkla karşılamış bulunuyoruz. 2025-2026 sezonunda ortaya koyduğu başarılı performansın yanı sıra, UEFA Konferans Ligi’nde en çok maçta kalesini gole kapatan (clean sheet) kaleci istatistiğine ulaşan sporcumuz Okan’ın, Milli Takım aday kadrosunda değerlendirilmemesi futbol kamuoyunda da soru işaretleri oluşturmuştur. Ancak inanıyoruz ki ortaya koyduğu performans ve duruş, er ya da geç hak ettiği değeri görecektir.Çalışmaya, üretmeye ve gelişmeye devam” ifadeleri yer aldı.

Okan Kocuk, bu sezon Samsunspor formasıyla 46 maçta kalesini korudu.

Bizi sosyal medyadan takip edin