Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2016 07:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cide İlçe Müftüsü Yıldız, tutuklandı

KASTAMONU Cide İlçe Müftüsü Adem Yıldız, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Cide İlçe Müftüsü Adem Yıldız, Diyanet İşleri Başkanlığınca açığa alındı. Daha sonra Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cide İlçe Müftüsü Adem Yıldız’ı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cide İlçe Müftüsü Adem Yıldız, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin, FETÖ’ye yönelik soruşturması sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu Dağı’nda sis etkili oluyor: Görüş mesafesi 25 metre

Türkiye’nin en kıymetli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı geçişinde sis ve hafif yağmur yağışı sebebiyle görüş arası 25 metreye kadar düştü.
İstanbul ile Ankara ortasında köprü vazifesi gören D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis ve hafif yağmur yağışı tesirli oluyor. Hafta boyunca tesirli olan sıcak hava tesirini yitirdi. Sıcaklıkların 10 derece birden düştüğü kentin yüksek kesitlerinde sağanak yağış tesirli olmaya devam ediyor. Ağır sis sebebiyle şoförler Bolu Dağı geçişinde dikkatli ilerlemek zorunda kaldı. Karayolları ve trafik takımları, olumsuz hava kaidelerine karşı şoförleri suratlarını düşürmeleri ve takip aralıklarını muhafazaları tarafında uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin