KASTAMONU Cide İlçe Müftüsü Adem Yıldız, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Cide İlçe Müftüsü Adem Yıldız, Diyanet İşleri Başkanlığınca açığa alındı. Daha sonra Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cide İlçe Müftüsü Adem Yıldız’ı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cide İlçe Müftüsü Adem Yıldız, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin, FETÖ’ye yönelik soruşturması sürüyor.


Cide İlçe Müftüsü Yıldız, tutuklandı
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.


