Reklam
Reklam

CHP’NİN KARABÜK ADAYI BAYRAM KARADAĞ OLDU

Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
27 Ocak, 2024 00:20 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) uzun uğraşların ardından Karabük Belediye Başkan Adayını belirledi. CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) yapılan görüşmeler neticesinde Karabük’ün Belediye Başkan adayı olarak Bayram Karadağ’ın belirlendiği öğrenildi.

Bilindiği gibi CHP’de ilk olarak Parti’nin neferlerinden olan Bayram Karadağ aday adaylığı başvurusunda bulunmuş ardından DEVA Partisinin İl Başkanlığı görevinden istifa ederek CHP’ye katılan Yusuf Aydın son olarak ise İYİ Parti’nin ikinci sıra Milletvekili adayı olan ancak sıralamadaki yerini beğenmeyerek istifa eden İsmail Yalav Aday Adaylığı başvurusunda bulunmuştu.
CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, İl Başkanı Vedat Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz ve Parti Yöneticilerinin mütalaasının alındığı ve ardından yapılan değerlendirme sonrasında Bayram Karadağ’ın aday olarak belirlendiği ifade ediliyor.

WhatsApp Image 2024 01 27 at 00.33.051 jpeg

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük Özel İdare’den köylere kesintisiz atık toplama hizmeti

wq 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Haziran, 2026 13:10 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi, köylerde çevre temizliği ve halk sağlığının korunması amacıyla evsel katı atık toplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 9 araç ve 19 kişilik ekip ile Karabük genelindeki 253 köye düzenli olarak hizmet veriliyor.

Yetkililer, köylerde oluşan evsel atıkların belirlenen program dahilinde toplandığını belirterek, çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, temiz çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miraslardan biri olduğuna dikkat çekilerek, “Temiz Köyler, Güçlü Gelecek” anlayışıyla hizmetlerin kesintisiz sürdürüldüğü vurgulandı.

Köylerin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için yürütülen atık toplama faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin