blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

CHP’li eski belediye başkanı ’usülsüzlük’ soruşturmasında adliyede

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde usulsüzlük argümanlarına ait başlatılan soruşturma kapsamında ortalarında CHP’li eski belediye başkanı Çetin Bozkurt’un da bulunduğu 10 kişi emniyetteki süreçlerinin akabinde Devrek Adliyesi’ne sevk edildi. Bozkurt, sevk sırasında yakınları tarafından alkışlandı.
Operasyon, geçen Cuma günü Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Uğraş (KOM) grupları tarafından gerçekleştirildi. CHP’li eski Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, dönemin özel kalem müdürü Raif K., dönemin muhasebe mali işler müdürü Nafie Ç., dönemin belediye lider yardımcısı Recep K., periyodun satın alma işçisi Engin K., periyodun vekil mali işler müdürü İsmail K.’nın yanı sıra devrin tahsilat ünitesinde misyonlu Umut K. ve devrin İnsan Kaynakları Müdürü Tuncay U. gözaltına alındı.
Şüpheliler, Devrek ilçesindeki operasyonla yakalanarak tabirleri alınmak üzere Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gözaltına alınan şahısların, haklarında çeşitli usulsüzlük tezleri bulunduğu öğrenildi.
Şüpheliler emniyetteki süreçlerinin akabinde sıhhat denetiminden geçirildi.
Ekipler Devrek Adliyesi önünde geniş güvenlik tedbiri aldı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı gruplar de adliye önünde yer aldı.
Şüpheliler polis eşliğinde minibüsten indirilerek adliyeye getirildi.
Bu sırada yakınları Çetin Bozkurt’u alkışlarken bir kuşkulu ise yuhalandı.
Şüphelilerin adliyedeki sorguları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eşini öldürüp kaçmıştı, ormanlık alanda parçalanmış cesedi bulundu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde 2 ay evvel eşini evvel bıçakla yaralayan akabinde tüfekle vurarak öldürdükten sonra ormanlık alana kaçan şahsın ormanlık alanda yabani hayvanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye nazaran, Vakfıkebir ilçesine bağlı Karatepe Mahallesi’nde 9 Ağustos 2025 günü meydana gelen olayda Mustafa Sağlam (38), eşi Tuğba Sağlam’ı banyoda bıçakladı. Eşini bıçakladıktan sonra yanında bulunan otomatik av tüfeğiyle ateş açan Mustafa Sağlam, eşini yaraladıktan sonra elindeki otomatik av tüfeği ile ormanlık alana kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından yapılan incelemede Tuğba Sağlam’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Mustafa Sağlam’ın olay sonrası yakalanması için jandarma grupları geniş çaplı operasyon başlatılırken, operasyona çok sayıda JASAT ve Jandarma Özel Harekat Timleri de katıldı. 2 aydır süren çalışmalara karşın Sağlam’a ulaşılamazken, son olarak Karatepe mahallesinde ormanlık alanda yabani hayvanlar tarafından parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Ceset otopsi için Trabzon İsimli Tıp Kurumuna gönderilirken, yapılan otopside cesedin Mustafa Sağlam’a ilişkin olduğu belirlendi. Sağlam’ın intihar ettikten sonra cesedinin bölgedeki yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceği kuşkusu üzerinde duruluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin