Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Eylül, 2023 15:56 tarihinde yayınlandı
0

CHP’Lİ BELEDİYE’DEN GARİP KONSEPT İŞLER..!

Safranbolu Kıranköy merkezde Halk Masasının bulunduğu alanda yenileme çalışmaları tamamlandı. Hemen altında belediyenin halka ücretsiz olarak hizmete açtığı umumi tuvaletler bulunuyordu. Bugünlerde ise daha önce ücretsiz olarak kullanılan tuvaletlerin ücretli olarak kullanılması, tartışmaları da beraberinde getirdi.

UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Safranbolu ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından yapılan garip konsept uygulamalara bir yenisi daha eklendi. Merkezdeki umumi tuvaletlerin bulunduğu alanda yer alan Halk Masasının ofisi de yenilenmiş oldu. Bu alanda başlatılan yeniden düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte daha önceleri ücretsiz olarak kullanılan Belediyeye ait umumi tuvaletlerden artık ücret alınacağı öğrenildi.

9ef89fc1 0bb8 4a18 b2df f5aa3ce71e39

DÜZENLEMENİN PARASI VATANDAŞDAN MI ÇIKARILACAK

Düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yeniden kullanıma açılan alanda tuvaletler, daha önce hiç bir ücret alınmadan kullanılıyordu. Belediye ait tuvaletler bu yıl halka ücretli oldu. Bundan böyle bu tuvaletleri kullanan vatandaşlar 5 TL tuvalet ücreti ödemek zorunda kalacak. Safranbolu Belediyesinin daha önce ücretsiz olan kullanılan tuvaletleri ücretli yapmasına bir anlam veremeyen vatandaşlar, “Burası umuma açık bir alan, daha önce ücretsiz olarak kullandığımız tuvaletlere şimdi 5 TL para veriyoruz.  Belediyeler halka hizmet için vardır, halkın yaşamını kolaylaştırmak için vardır ama görünen o ki Safranbolu Belediyesi halkı yolunacak bir kaz gibi görüyor ki tuvaletleri ücretli yapmış.Belediye madem tuvaletleri ücretli olarak yapacak 5 TL niye yapıyor. Belediye tuvaletleri ücretli yaparak burada yapılan düzenlemenin bedelini halktan mı tahsil etmeye çalışıyor. Ekonomik krizi iliklerimize kadar hissettiğimiz bir dönemde Belediyenin tuvaletinin ücretli olması kanımıza dokunuyor.Cebinde parası olan var, olmayan var. Belediyenin bu yanlıştan bir an önce dönmesini bekliyoruz.” dedi.

ESKİ ÇEŞME DAHA İYİYDİ

Yine alanda bulunan çeşmenin yıkılarak yerine yenisi yapılırken, bu çeşmenin de Safranbolu’nun konseptine uygun olarak yapılmadığı gözlendi. Eski çeşme dursaydı daha yerinde bir karar olurdu şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin