CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komitesi Üyesi Cevdet Akay, “Halkıma Hesap Veriyorum” başlığıyla 1 yılda yaptığı çalışmaları içeren QR kodlu raporu bilboardlarda yayınlatıyor.
Akay, TBMM’ye sunduğu kanun tekliflerini, araştırma önergelerini, soru önergelerini, bakanlar tarafından verilen karşılıkları, TBMM’de ve komitelerde yaptığı konuşmaları, katıldığı programları ve yaptığı çalışmaları 556 sayfalık raporda derleyerek kamuoyunun takdirlerine sundu. Akay’ın son bir yılda yaptığı çalışmaları “Halkıma Hesap Veriyorum” başlığıyla oluşturduğu raporu QR Kodu ile vatandaşlara duyurdu. Milletvekili Akay, vatandaşların rapora erişimini kolaylaştırmak için QR Kod ile erişilebilir olan çalışma raporunu, Karabük’ün dört bir tarafındaki bilboardlarla kamuoyunun takdirlerine sundu.


0
CHP’li Akay, 1 yıllık çalışmalarını böyle duyurdu
0
0
Devrek’te Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı
Devrek’te düzenlenen Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler davetliler tarafından beğeni ile izlendi.
Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ tarafından anıta çelen sunumu ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.
Öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterilerinin ardından yine öğrenciler tarafından gerçekleştirilen spor gösterilerinden sonra program sona erdi.

