Reklam
Reklam
chpli akay 1 yillik calismalarini boyle duyurdu JIrtCPqm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Şubat, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
0

CHP’li Akay, 1 yıllık çalışmalarını böyle duyurdu

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komitesi Üyesi Cevdet Akay, “Halkıma Hesap Veriyorum” başlığıyla 1 yılda yaptığı çalışmaları içeren QR kodlu raporu bilboardlarda yayınlatıyor.

Akay, TBMM’ye sunduğu kanun tekliflerini, araştırma önergelerini, soru önergelerini, bakanlar tarafından verilen karşılıkları, TBMM’de ve komitelerde yaptığı konuşmaları, katıldığı programları ve yaptığı çalışmaları 556 sayfalık raporda derleyerek kamuoyunun takdirlerine sundu. Akay’ın son bir yılda yaptığı çalışmaları “Halkıma Hesap Veriyorum” başlığıyla oluşturduğu raporu QR Kodu ile vatandaşlara duyurdu. Milletvekili Akay, vatandaşların rapora erişimini kolaylaştırmak için QR Kod ile erişilebilir olan çalışma raporunu, Karabük’ün dört bir tarafındaki bilboardlarla kamuoyunun takdirlerine sundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin