CHP’DEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI - Karabük Haber Postası
chgp2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
19 Mart, 2025 16:10 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP’DEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye genelinde ortak basın açıklamasında bulundu.  Karabük’te CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, ortak basın açıklamasını şöyle kaydetti: “Türkiye, halkın seçme ve seçilme hakkını, halkın iradesini ve seçtiklerini hedef alarak siyasi ömrünü uzatmaya çalışan Erdoğan iktidarının büyük siyasi saldırısıyla güne başladı. Erdoğan ve çevresindeki dar çıkar grubu halkın seçme ve seçilme hakkına açık bir darbe girişiminde bulunmuştur. Bu, millete topyekun bir saldırıdır. 

Ülkemizde yapılan son seçimde halkın iradesiyle Cumhuriyet Halk Partimiz Türkiye’nin birinci partisi olmuştur. Milletin iradesiyle yükselen bu büyük güç, halkçı belediyecilik anlayışıyla, ön seçim kararlılığıyla, şeffaf ve adil yönetim ilkeleriyle iktidarın korkulu rüyası haline gelmiştir. Ve şimdi, seçimle kazanamayacaklarını anlayanlar, zorbalığa başvurmaktadır! Hedef alınan yalnızca Cumhuriyet Halk Partisi değil, milletin ta kendisidir.

Erdoğan’ı sandıkta 4 kez yendiği için defalarca iktidarın saldırılarının hedefi olan Cumhurbaşkanı Ön Seçim Adayımız, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve İstanbul’daki çalışma arkadaşları, belediye başkanlarımız, yol arkadaşlarımız, gazeteciler, fikir insanları, toplumun her kesiminden yurttaşlar bu sabah itibariyle gözaltına alınmıştır.

Bu Bir Darbedir!

Milletin yerine karar vermek, halkın iradesinin yerine geçmek ya da ona engel olmak için güç kullanmak darbedir. Şu anda bir sonraki cumhurbaşkanını milletin belirlemesine engel olmak üzere bir güç devrededir. Bu güç, ülkeyi kendi iktidarı için rehin almak isteyen dar ve küçük bir çıkar grubudur. Bu güç bertaraf edilmezse, 86 milyon vatandaşımızın can ve mal güvenliği kalmayacak, ülkemiz felakete sürüklenecektir.

Aynı şekilde, her türlü pervasızlığı kendine hak gören bu siyasi azınlık, bu sabah itibariyle Cumhuriyetimizin 100 yılı aşan temel ilkelerini ve işleyişini askıya almak ve çok partili demokrasi hayatımızı yok etmek için de harekete geçmiş durumdadır.

Değerli yurttaşlarımız,

Ekrem İmamoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi, adalet ve demokrasi talep eden herkesin ortak sesi, ortak nefesidir, ortak iradesidir.” ifadelerinde bulundu.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
d3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 11:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Gençlik Merkezi’nde renkli etkinlikler devam ediyor

Yenice Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal, kültürel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu günler sunmaya devam ediyor.

Merkezde düzenlenen müzik atölyelerinde ritim tutan gençler, akıl ve zeka oyunlarıyla stratejik düşünme becerilerini geliştirirken; çeşitli etkinliklerle hem eğleniyor hem de öğreniyor. Sanattan spora, oyundan eğitime uzanan geniş yelpazedeki faaliyetler, gençlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Gençlerin buluşma noktası haline gelen merkezde arkadaşlıklar pekişiyor, yetenekler keşfediliyor ve her gün yeni bir deneyim yaşanıyor.

Yetkililer, bu enerjinin bir parçası olmak isteyen tüm gençleri Yenice Gençlik Merkezi’ne beklediklerini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin