Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
22 Kasım, 2024 23:52 tarihinde yayınlandı
0

CHP’den Görme Engelliler Ulusal Satranç Etkinliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, görme engelli bireyler için düzenlediği Ulusal Satranç Etkinliği’nin kayıtlarının başladığını duyurdu.

2 Aralık 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek etkinlik için yüzde 40 ve üzeri görme engeli bulunan ve 18 yaşını doldurmuş vatandaşların, ikamet ettikleri ildeki CHP İl Başkanlıklarına başvurmaları gerektiği açıklandı.

Türkiye genelinde 81 ilde yapılacak eleme müsabakalarının kazananlarının 1 Aralık 2024’te Ankara’daki final etkinliğine bir refakatçi eşliğinde katılabilecekleri belirtildi. Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım, konaklama ve yemek masrafları CHP tarafından karşılanacağı duyuruldu.

Final müsabakaları, CHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Sayın Özgür Özel’in ev sahipliğinde düzenlenecek. Tüm katılımcılara katılım belgesi ve madalya, ilk üçe giren sporculara ise kupa verilecek.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin, 27 Kasım 2024 tarihine kadar CHP İl Başkanlıklarına başvurarak katılım formunu doldurmaları gerekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kemikli rampalarinda trafik durma noktasina geldi fzFKcR9J
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Kemikli Rampaları’nda trafik durma noktasına geldi

İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş güzergahında yer alan Karabük’teki Kemikli Rampaları’nda, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yaşanan trafik yoğunluğu akşam saatlerinden itibaren durma noktasına geldi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar, Karadeniz bağlantı yollarında yoğunluk oluşturdu.

Batı illerinden Karadeniz Bölgesi’ne ulaşımda önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolundaki 1325 rakımlı Kemikli Rampaları mevkisinde, son 2 gündür akıcı şekilde devam eden trafik yoğunluğu, akşam saatlerinden itibaren yer yer durma noktasına geldi.

Araç sayısının artmasıyla birlikte bölgede uzun araç kuyrukları oluşurken, zaman zaman trafikte sıkışmalar yaşandı. Özellikle İstanbul istikametinden Karadeniz yönüne giden araçların yoğunluğu dikkat çekti.

Trafik ekipleri bölgede güvenlik önlemlerini artırırken, sürücülere takip mesafesi, hız ve hatalı sollama konusunda uyarılarda bulunuldu.

Bayram tatili süresince Kemikli Rampaları’ndaki yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin