Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2018 14:05 tarihinde yayınlandı
0

CHP’den Diş Hekimliği Fakültesi açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, Bayırmahalleye açılacağı söylenen Diş Hekimliği Fakültesinin o bölgeye açılmasından vazgeçilmesine tepki göstererek, “iktidar partisi milletvekilleri her zaman olduğu gibi dün dündür bugün bugündür mantığıyla yine sözlerinde duramamışlardır” dedi.

Çakır, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Bayır mahalle esnafı ve vatandaşları neden cezalandırılıyor.Devlet Hastanesinin kapanmasıyla mahalleden ve esnaftan gelen tepkilere biz buraya Diş Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi açacağız diye mahalleye söz veren iktidar partisi milletvekilleri her zaman olduğu gibi dün dündür bugün bugündür mantığıyla yine sözlerinde duramamışlardır.Şuanda Diş Hekimliği Fakültesi o bölgeye açılmaktan vazgeçmiştir.Seçimlerde o bölgeye söz verenler maalesef şuanda susmaktadırlar.

Yine devlet hastanesi arka tarafında bulunan işyerlerinin mağduriyetleri had safhaya ulaşmıştır.Vatandaşlarımızı o bölgenin kentsel dönüşüme alınması nedeniyle iş yerlerini kiraya verememekte imar barışından yararlanamamaktadır.Belediye yetkililerine sorulduğunda projenin ne zaman uygulamaya geçeceği konusunda bilgi verilmemektedir.Yer sahipleri ile belediye herhangi bir görüşme yapmamakta ve bilgi vermemektedir.

Eğer kentsel dönüşüm gerçekleştirilmeyecekse vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için kentsel dönüşüm gerçekleştirileceği zamana kadar işyerlerine ruhsat verilmesinin sağlanması ve imar barışında faydalanılması konusunda vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi konusunda gereğinin yapılmasını bekliyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin