blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Aralık, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

CHP’den AK Parti’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’la biraya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi ekibini Başkan Çağlayan ve meclis üyeleri karşıladı.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Sizleri ziyaret etmiştik. Sizlerin aracılığıyla bütün örgütünüze hoşgeldiniz diliyorum. Zonguldak’la ilgili konuşacaklarımız iş birliklerimiz olacak. Neticede bizimde düşüncemiz ve değerlendirmemiz Zonguldak’ta yapılacak her iş hemşerilerimize yapılıyor. Bizim yapabileceğimiz yardımcı olabileceğimiz noktalar varsa bunları da seve seve yaparız" dedi.
Cumhuriyet Halk partisi İl Başkanı Devrim Dural ise "Değerli başkanımıza ve örgütünüze hoşbulduk diliyoruz. Aslında bakarsanız daha öncesinde de gelmek istiyorduk. Sizlere bir nezaket ziyaretinde bulunmak istiyorduk. Yeni görevinizinin Zonguldak’a ve sizlere hayırlı olmasını diliyoruz. Dolayısıyla her ne kadar ulusal bazda bir birine rakip iki partide olsak yerel ölçekte düşündüğümüz zaman sizlerin de söylediği gibi belli alanlarda iş birliğinin belli alanlarda istişarenin yapılmasının gerekliliğini kalben inanıyoruz. Zonguldak’ımızın içinde bulunduğu bir çok sorun var. Bunların birlikte konuşulması gerektiğine inanıyoruz. Bu sorunlar malum hepinizin bildiği gibi kamu yatırımlarının gecikmesi trafikte yaşanan sıkıntılar. İşsizlik problemleri. Türkiye Taşkömürü Kurumunun norm kadroya kavuşturulması. Gibi bir çok sorunlar yaşıyoruz. Bunları ancak hep birlikte aşabiliriz. Hem istişare yapmak, hem düşüncelerimizi paylaşmak”diye konuştu.
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem geç kalınmış bir ziyaret olduğunu söyleyerek, “Bende sevgili başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri kabul ettiği için. O nezaketen söyledi geç kalmış bir ziyaret. Hepimizin yoğunlukları oldu. Vaktiyle gelemedik. Hem geçmişi telafi edelim dedik. Hemde iadeyi ziyaret edelim dedik. Mustafa başkanımızla daha önce belediye meclis üyeliği görevi yaptık. Aslında her ikimizde Zonguldak’ın sorunlarına hakimiz. Geçtiğimiz dönemde 31 Mart yerel seçimlerinde bir yarıştı. Güzel bir yarış oldu. Kazanan Zonguldak oldu. Siyaseten parti olarak biz kazandık ama asıl önemli olan bundan sonra Zonguldak’ın neler kazanacağı. Bu anlamda onların bizlere tavsiyeleri. Bizim için çok kıymetli. Bizim Zonguldak’ın çözülmedi gereken sorunları var. Hem yerel hem genelde karşılıklı fikir alışverişi var.” şeklinde konuştu.
Ziyaret basına kapalı olarak sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te dolandırdı, Kastamonu’da paraları yurtdışına göndermeye çalışırken yakalandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü vatandaşı dolandıran şahıs, Kastamonu’da polis grupları tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü bir vatandaşı dolandıran şahıs, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın Kastamonu’ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda kuşkulu İ.S., şahıs dolandırıcılıktan elde edilen paraları yurt dışına göndermek isterken yakalandı. Kuşkulu şahsın üzerinde yapılan aramada 160 bin 320 TL para ve bir ölçü altın ele geçirildi.
Şüpheli İ.S., emniyetteki süreçlerinin akabinde, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarına teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin