CHP, Yenice'de Gövde Gösterisi Yaptı - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
11 Şubat, 2024 15:19 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP, Yenice’de Gövde Gösterisi Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenice Belediye başkan Adayı Enver Özgü seçim çalışmalarının startını verdi.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, il ve ilçe örgütleri, partililer ve Enver Özgü destekçilerinden oluşan  kalabalık Yenice ilçesinde gövde gösterisi yaptı, CHP’yi bağrına bastı.

Program konuşma yapan CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, Çaycuma ve Safranbolu Belediyelerini örnek gösterdiği konuşmasında, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyeciliğinin ne olduğunu, bu iki ilçemizde görüyoruz. Bu iki ilçemiz parlayan yıldızımız. Buna sizlerin sayesinde çalışmalarımızla, birlik ve beraberlikle bu sefer Yenice’yi de ekliyoruz.” dedi.

CHP Yenicede Govde Gosterisi Yapti2 jpg

“ONLAR PİŞMAN DEĞİLLER”

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse ise yaptığı konuşmada,  “Şu 50 günlük süreçte her birinize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Yaşadığınız kent için seçim yaparken 5 yılınızı kime emanet edeceğinizi karar vereceksiniz. O yüzden önemli bir sorumluluk. Safranbolu, Çaycuma iki dönemdir CHP tarafından yönetiliyor. Onlar pişman değiller. Onlar yaşadıkları kentlerde bu süreç içinde çok mutlular. Eğer Yenice’de aynı bakış açısıyla aynı vizyonla yönetilmek istiyorsa bu 5 yılı, bizim partimizin adayı Enver Başkana emanet etmek durumunda” ifadelerine yer verdi.

“BELEDİYECİLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI HEP BERABER GÖSTERECEĞİZ”

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay verilen destekler neticesinde milletvekili olduğunu ve makamın hakkını vermek için gece gündüz mücadele ettiğini dile getirdiği konuşmasında, “Ben de gücüm yettiğince gece gündüz sizin için çalışmaya devam ediyorum, devam da edeceğim. Ben inanıyorum ki Yenicemiz Enver Özgü’ nün belediye başkanlığı döneminde çok daha ileriye gidecek. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğinin nasıl yapıldığını hep beraber göstereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğin nasıl yapıldığını bir kez de burada göstereceğiz ve kardeş belediyecilikle de önemli belediye başkanlıklarımızın desteklerini alacağız. Hem Karabük’te hem Yenice’de hem diğer ilçelerde belediye başkanlıklarımızla beraber çalışıp onların deneyimlerinden, güçlerinden de yararlanıp bu bölgeye en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. İş, aş önemli, yapılacaklar önemli. Biz bunları sürekli dile getiriyoruz ama özel sektör ruhuyla da belediyecilik ruhuyla da yapılacak çok iş var. Yenice’nin de buna ihtiyacı var. Buradan hep beraber güzel bir start veriyoruz.” dedi.

“YENİCE’DE HUZURU, NEFES ALMAYI SADECE BİZ BAŞARABİLİRİZ”

CHP Yenice Belediye Başkanı Adayı Enver Özgü  de yaptığı konuşmada yapacağı projeleri ve çalışmaları tek tek beyan ettiğini dile getirerek, “Yenice’de huzuru, nefes almayı sadece biz başarabiliriz. Safranbolu’da, Çaycuma’da, Eskişehir’de, Ankara’da, İstanbul’da başardık. Cumhur İttifakı’nın hem genelde hem yerelde bu ilçeye hiçbir şey veremeyeceğini gördük. Asgari ücretin 2 katını 3 katını veren Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri de gördük. Startı bugün veriyoruz. Bu işi biz başaracağız.” dedi. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonudaki fabrika yangini kontrol altina alindi 6nwm4CCf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’daki fabrika yangını kontrol altına alındı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan fabrika yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesi Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi Mehmetçik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Filterteks firmasına ait endüstriyel tekstil ve filtre malzemeleri üretimi yapan fabrikanın depo ve ofis bölümüne henüz belirlemeyen sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında dumanları fark eden fabrika sahibi İ.Y. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yangını imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına almak için çalışma başlattı. Daha sonra bölgeye Kargı ilçesinden itfaiye ekipleri ile Tosya Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Çok sayıda ekip fabrika çevresinden ve fabrika içerisinden yangına müdahale etti. Ekiplerin uzun çabaları neticesinde yangın imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının büyük ölçüde söndürüldüğü fabrikada ekipler söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangın haberini alan çalışanlar da duyar duymaz fabrikaya geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin