Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
11 Şubat, 2024 15:19 tarihinde yayınlandı
0

CHP, Yenice’de Gövde Gösterisi Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenice Belediye başkan Adayı Enver Özgü seçim çalışmalarının startını verdi.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, il ve ilçe örgütleri, partililer ve Enver Özgü destekçilerinden oluşan  kalabalık Yenice ilçesinde gövde gösterisi yaptı, CHP’yi bağrına bastı.

Program konuşma yapan CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, Çaycuma ve Safranbolu Belediyelerini örnek gösterdiği konuşmasında, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyeciliğinin ne olduğunu, bu iki ilçemizde görüyoruz. Bu iki ilçemiz parlayan yıldızımız. Buna sizlerin sayesinde çalışmalarımızla, birlik ve beraberlikle bu sefer Yenice’yi de ekliyoruz.” dedi.

CHP Yenicede Govde Gosterisi Yapti2 jpg

“ONLAR PİŞMAN DEĞİLLER”

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse ise yaptığı konuşmada,  “Şu 50 günlük süreçte her birinize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Yaşadığınız kent için seçim yaparken 5 yılınızı kime emanet edeceğinizi karar vereceksiniz. O yüzden önemli bir sorumluluk. Safranbolu, Çaycuma iki dönemdir CHP tarafından yönetiliyor. Onlar pişman değiller. Onlar yaşadıkları kentlerde bu süreç içinde çok mutlular. Eğer Yenice’de aynı bakış açısıyla aynı vizyonla yönetilmek istiyorsa bu 5 yılı, bizim partimizin adayı Enver Başkana emanet etmek durumunda” ifadelerine yer verdi.

“BELEDİYECİLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI HEP BERABER GÖSTERECEĞİZ”

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay verilen destekler neticesinde milletvekili olduğunu ve makamın hakkını vermek için gece gündüz mücadele ettiğini dile getirdiği konuşmasında, “Ben de gücüm yettiğince gece gündüz sizin için çalışmaya devam ediyorum, devam da edeceğim. Ben inanıyorum ki Yenicemiz Enver Özgü’ nün belediye başkanlığı döneminde çok daha ileriye gidecek. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğinin nasıl yapıldığını hep beraber göstereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğin nasıl yapıldığını bir kez de burada göstereceğiz ve kardeş belediyecilikle de önemli belediye başkanlıklarımızın desteklerini alacağız. Hem Karabük’te hem Yenice’de hem diğer ilçelerde belediye başkanlıklarımızla beraber çalışıp onların deneyimlerinden, güçlerinden de yararlanıp bu bölgeye en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. İş, aş önemli, yapılacaklar önemli. Biz bunları sürekli dile getiriyoruz ama özel sektör ruhuyla da belediyecilik ruhuyla da yapılacak çok iş var. Yenice’nin de buna ihtiyacı var. Buradan hep beraber güzel bir start veriyoruz.” dedi.

“YENİCE’DE HUZURU, NEFES ALMAYI SADECE BİZ BAŞARABİLİRİZ”

CHP Yenice Belediye Başkanı Adayı Enver Özgü  de yaptığı konuşmada yapacağı projeleri ve çalışmaları tek tek beyan ettiğini dile getirerek, “Yenice’de huzuru, nefes almayı sadece biz başarabiliriz. Safranbolu’da, Çaycuma’da, Eskişehir’de, Ankara’da, İstanbul’da başardık. Cumhur İttifakı’nın hem genelde hem yerelde bu ilçeye hiçbir şey veremeyeceğini gördük. Asgari ücretin 2 katını 3 katını veren Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri de gördük. Startı bugün veriyoruz. Bu işi biz başaracağız.” dedi. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin