Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mart, 2017 15:02 tarihinde yayınlandı
0

CHP, Vatandaşlara  Çanakkale Menüsü Dağıttı

 

CHP İl Teşkilatı, Çanakkale’de şehit düşen askerleri, savaş sırasındaki yemekleri olan üzüm hoşafı ve yağlı buğday çorbası dağıtarak andı.

Hürriyet Caddesinde yapılan etkinlikte kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Av. Erdoğan Dinçel; “Bugün Çanakkale Zaferimizin 102. yılı. Bu büyük zaferin 102. yılında başta büyük devlet adamı, asker, eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehit ve gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz” dedi.

Dinçel’in konuşmasının ardından vatandaşlara Yağsız tuzsuz çorba ve hoşaf suyu ikramında bulunuldu.

Vatandaşlar ise yaptıkları kısa değerlendirmede; “Askerlerimizin o dönemde yaşadıkları sıkıntıyı bir nebze de olsa hissettik. Şehitlerimizin bize emanet ettiği vatanı korumak için daha fazla gayret etmeliyiz” dediler.

Öte yandan bazı Gençlik Kolları üyelerinin da çarşı merkezinde dükkanları gezerek esnaflara üzüm hoşafı ve yağlı buğday çorbası dağıtması gözlerden kaçmadı.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin