Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mart, 2017 15:02 tarihinde yayınlandı
0

CHP, Vatandaşlara  Çanakkale Menüsü Dağıttı

 

CHP İl Teşkilatı, Çanakkale’de şehit düşen askerleri, savaş sırasındaki yemekleri olan üzüm hoşafı ve yağlı buğday çorbası dağıtarak andı.

Hürriyet Caddesinde yapılan etkinlikte kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Av. Erdoğan Dinçel; “Bugün Çanakkale Zaferimizin 102. yılı. Bu büyük zaferin 102. yılında başta büyük devlet adamı, asker, eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehit ve gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz” dedi.

Dinçel’in konuşmasının ardından vatandaşlara Yağsız tuzsuz çorba ve hoşaf suyu ikramında bulunuldu.

Vatandaşlar ise yaptıkları kısa değerlendirmede; “Askerlerimizin o dönemde yaşadıkları sıkıntıyı bir nebze de olsa hissettik. Şehitlerimizin bize emanet ettiği vatanı korumak için daha fazla gayret etmeliyiz” dediler.

Öte yandan bazı Gençlik Kolları üyelerinin da çarşı merkezinde dükkanları gezerek esnaflara üzüm hoşafı ve yağlı buğday çorbası dağıtması gözlerden kaçmadı.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin