blank
Ramazan Öztürk tarafından
29 Mayıs, 2024 12:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

CHP Milletvekili Akay, 1 Yılını Değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Cevdet Akay, seçildiği günden bugüne kadar geçen 1 yıllık sürede yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, 1 yıllık süre içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) 3 kanun teklifi, 3 meclis araştırma önergesi,  1 genel görüşme önergesi,  100 soru önergesi,  153 adet araştırma önergesi imzası; TBMM Genel Kurulu’nda 24 kez, TBMM İhtisas Komisyonlarında 93 kere söz  alarak konuştuğunu belirterek, "Gündeme getirdiğimiz konular hem ulusal hem de uluslararası boyutta büyük yankı uyandırdı. Hem seçim bölgem Karabük’ün hem de ülkemizin kanayan yaralarına merhem olmak için var gücümle çalışmayı sürdüreceğim. Bundan sonraki süreçte de Karabük’ün sesi olmaya devam edeceğim. Karabük’ün sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz demeden çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
16 Ekim, 2025 10:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

Karabük’te, motosiklet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 125. Sokak ile Kamyon Köprü kesişiminde meydana geldi. E.Ö. idaresindeki 78 ACH 460 plakalı motosiklet ile B.Ş.U. yönetimindeki 78 BU 552 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsü E.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin