Ramazan Öztürk tarafından
21 Eylül, 2023 16:01 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:57
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

CHP Merkez İlçe Yeni Yönetimi  Görev Bölümü Yaptı

10 Eylül tarihinde Genel Kurulunu yapan CHP Karabük Merkez  İlçe Başkanlığı yeni Yönetim Kurulu yaptığı ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz Başkanlığındaki yeni Yönetimde görev bölümü şu şekilde gerçekleşti. "Genel Sekreter Sedat Erdoğan,  Sayman Abdullah Mor, Bilişimden Sorumlu Bahtiyar Cerit, Eğitimden Sorumlu Emine Doğanlar, Örgütlerden Sorumlu Bülent Yalçınkaya, Gençlik Kolları Örgütlenmeden Sorumlu Onurcan Başkaya, Halkla İlişkiler ve Basından Sorumlu Sedat Yalçın, STK'lardan Sorumlu Çetin Çetinkaya, Kadın Kolları Örgütlenmeden Sorumlu  Gülhan Akdeniz,  Esnaflardan Sorumlu  Zeynep Taşdelen Kaya,  Köylerden Sorumlu  Harun Demir,  Seçim İşlerinden Sorumlu Yavuz Kavcı, Lokal ve Parti Düzeninden Sorumlu Onur Yıldırım, Kültür ve Sanattan Sorumlu Nebiye Yılmaz, Spordan Sorumlu Tahir Çiçek, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Sedat Özcan" (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Emrecan Bulut: “Fenerbahçe maçında kazanmak için sahaya çıkacağız”

Çaykur Rizespor’un 22 yaşındaki futbolcusu Emrecan Bulut, Muhteşem Lig’in 13. haftasında oynanacakları Fenerbahçe maçına ağır halde hazırlandıklarını belirterek, "Rakibimiz ligin en kaliteli ayaklarına sahip kadrolarından biri lakin biz de elimizden geleni yapacağız. Kazanmak için alana çıkacağız" dedi.
Trendyol Süper Lig gruplarından Çaykur Rizespor’un 22 yaşındaki futbolcusu Emrecan Bulut, 23 Kasım Pazar günü ligde oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. İdman tempolarının yüksek olduğunu ve mental olarak güçlü bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyleyen genç oyuncu, "Maça güzel hazırlandık. Hoş idmanlar yapıyoruz. Mental olarak kendimizi güçlü tutuyoruz. Rakibimiz ligin en kaliteli ayaklarına sahip ekiplerinden biri ancak biz de elimizden geleni yapacağız. Kazanmak için alana çıkacağız" biçiminde konuştu.

"Her vakit kendimi hazır tutmak zorundayım"
Kendi performansını pahalandıran Emrecan, profesyonel sorumluluklarının farkında olduğunu belirterek, "Çalışmak zorundayım, bu benim işim. Her vakit kendimi hazır tutmak zorundayım. Ekibim için de kendim için de elimden geleni yapıyorum. Muvaffakiyete aç olduğumu düşünüyorum. Çok başarılı olmak istiyorum" sözlerini kullandı.

"Taraftarlarımız bizim için büyük bir güç kaynağı"
Taraftarların takviyesini "özgüven kaynağı" olarak nitelendiren Emrecan Bulut, "Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Dayanağınız olunca kendimizi çok düzgün ve çok özgüvenli hissediyoruz. Hakikaten bizim için büyük bir güç kaynağısınız. İnşallah bu maçta da kazanıp sizleri keyifli edeceğiz" dedi.
Hedeflerinden birinin de ulusal ekip olduğunu aktaran 22 yaşındaki futbolcu, "Her Türk oyuncunun olduğu üzere benim de ulusal grup hayalim var. İnşallah bir gün gerçekleştiririm" diyerek kelamlarını noktaladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin