Reklam
Reklam

CHP Karadeniz İl Örgütlerinden Sert Açıklama

66f7d1a921aff
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
28 Eylül, 2024 12:51 tarihinde yayınlandı
0

CHP Karadeniz İl Örgütleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik baskı ve hukuksuzluklar hakkında sert bir açıklama yayımladı. “Sizlerin hukuksuzluğuna boyun eğmeyeceğiz!” başlıklı açıklamada, CHP örgütleri, geçmişten gelen mücadele güçleri ve kararlılıklarıyla haksızlıklara karşı direnmeye devam edeceklerini vurguladı.

Açıklamada, İmamoğlu’nun Cumhuriyet değerleriyle göreve geldiği belirtilerek, İmamoğlu’na yapılan baskıların kabul edilemez olduğu ifade edildi. İstanbul ve Türkiye’nin İmamoğlu’nun arkasında olduğu mesajı verilerek, CHP Karadeniz İl Örgütleri olarak İmamoğlu’nun yanında duracakları açıkça beyan edildi.

Karadeniz İl Örgütleri, iktidara erken seçim çağrısında bulunarak, Ekrem İmamoğlu’na yönelik saldırılara karşı kararlı bir duruş sergileyeceklerini yineledi.

66f7d11ee6b41

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin