Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2018 14:01 tarihinde yayınlandı
0

CHP Karabük Milletvekili  Aksoy’dan iddialı çıkış

“Dört Belediye Başkanlığını Alacağız”

CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, partisinin Yenice İlçe örgütünün düzenlediği  Danışma Kurulunda,  yerel seçimlere iddialı bir şekilde gireceklerini vurguladı. Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Aksoy, “Yerel seçimlerde başta Karabük olmak üzere Safranbolu, Yenice ve Ovacık belediye başkanlıklarını kazanacağız” dedi.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Kurulu toplantısında Hüseyin Aksoy, seçimden bu yana yaptığı çalışmaları anlattı.

Halkla  birlikte olmayı sürdürdüklerini ifade eden Aksoy; “Seçimden bu yana beş kez güzel ilçemiz Yenice’ye ziyarette bulunduk. Örenköy, Güney, Akmanlar köylerimizle Yortan Beldemize gittik. Karabük merkez ve diğer ilçelerimizde de temaslarımızı sürdürdük.

2019 yılında yapılacak yerel  seçimlere çok iddialı bir şekilde gireceğiz. Son seçimde alınan oylar dört merkezde seçimleri alabileceğimizi gösteriyor. Karabük, Safranbolu, Yenice ve Ovacık belediyelerini biraz  daha sıkı bir çalışmayla alacağız. Bunun için örgütlerimizin ve partililerimizin biraz  daha fazla çalışmaları yeterli olacaktır. Halkımızla yaptığımız temaslarda bunun ışığını alıyoruz. Halkımızın gerek genel, gerekse yerel iktidarlardan memnun olmadığı gözleniyor. Kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, birbirimizle daha fazla kenetleşerek, yerel yönetimlerde  başarıyı yakalamaya odaklanmalıyız.Karabük Milletvekili olarak ben bu  konuda gereken çabayı göstereceğim. 2019 yılında göstereceğimiz başarı önümüzdeki süreçte bize iktidarı da getirecektir” dedi.

Yoğun  bir katılımla yapılan Danışma Kurulu toplantısında partililer de görüş ve önerilerini milletvekiline sundular. Karabük Milletvekili Dr. Aksoy, daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti ve sorunları dinledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada cati yangini evlerindeki cifti vatandaslar kurtardi CMz5x3Wm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.

Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin