CHP Karabük Milletvekili  Aksoy'dan iddialı çıkış - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2018 14:01 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP Karabük Milletvekili  Aksoy’dan iddialı çıkış

“Dört Belediye Başkanlığını Alacağız”

CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, partisinin Yenice İlçe örgütünün düzenlediği  Danışma Kurulunda,  yerel seçimlere iddialı bir şekilde gireceklerini vurguladı. Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Aksoy, “Yerel seçimlerde başta Karabük olmak üzere Safranbolu, Yenice ve Ovacık belediye başkanlıklarını kazanacağız” dedi.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Kurulu toplantısında Hüseyin Aksoy, seçimden bu yana yaptığı çalışmaları anlattı.

Halkla  birlikte olmayı sürdürdüklerini ifade eden Aksoy; “Seçimden bu yana beş kez güzel ilçemiz Yenice’ye ziyarette bulunduk. Örenköy, Güney, Akmanlar köylerimizle Yortan Beldemize gittik. Karabük merkez ve diğer ilçelerimizde de temaslarımızı sürdürdük.

2019 yılında yapılacak yerel  seçimlere çok iddialı bir şekilde gireceğiz. Son seçimde alınan oylar dört merkezde seçimleri alabileceğimizi gösteriyor. Karabük, Safranbolu, Yenice ve Ovacık belediyelerini biraz  daha sıkı bir çalışmayla alacağız. Bunun için örgütlerimizin ve partililerimizin biraz  daha fazla çalışmaları yeterli olacaktır. Halkımızla yaptığımız temaslarda bunun ışığını alıyoruz. Halkımızın gerek genel, gerekse yerel iktidarlardan memnun olmadığı gözleniyor. Kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, birbirimizle daha fazla kenetleşerek, yerel yönetimlerde  başarıyı yakalamaya odaklanmalıyız.Karabük Milletvekili olarak ben bu  konuda gereken çabayı göstereceğim. 2019 yılında göstereceğimiz başarı önümüzdeki süreçte bize iktidarı da getirecektir” dedi.

Yoğun  bir katılımla yapılan Danışma Kurulu toplantısında partililer de görüş ve önerilerini milletvekiline sundular. Karabük Milletvekili Dr. Aksoy, daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti ve sorunları dinledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin