CHP Karabük Milletvekili  Aksoy'dan iddialı çıkış - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2018 14:01 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP Karabük Milletvekili  Aksoy’dan iddialı çıkış

“Dört Belediye Başkanlığını Alacağız”

CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, partisinin Yenice İlçe örgütünün düzenlediği  Danışma Kurulunda,  yerel seçimlere iddialı bir şekilde gireceklerini vurguladı. Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Aksoy, “Yerel seçimlerde başta Karabük olmak üzere Safranbolu, Yenice ve Ovacık belediye başkanlıklarını kazanacağız” dedi.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Kurulu toplantısında Hüseyin Aksoy, seçimden bu yana yaptığı çalışmaları anlattı.

Halkla  birlikte olmayı sürdürdüklerini ifade eden Aksoy; “Seçimden bu yana beş kez güzel ilçemiz Yenice’ye ziyarette bulunduk. Örenköy, Güney, Akmanlar köylerimizle Yortan Beldemize gittik. Karabük merkez ve diğer ilçelerimizde de temaslarımızı sürdürdük.

2019 yılında yapılacak yerel  seçimlere çok iddialı bir şekilde gireceğiz. Son seçimde alınan oylar dört merkezde seçimleri alabileceğimizi gösteriyor. Karabük, Safranbolu, Yenice ve Ovacık belediyelerini biraz  daha sıkı bir çalışmayla alacağız. Bunun için örgütlerimizin ve partililerimizin biraz  daha fazla çalışmaları yeterli olacaktır. Halkımızla yaptığımız temaslarda bunun ışığını alıyoruz. Halkımızın gerek genel, gerekse yerel iktidarlardan memnun olmadığı gözleniyor. Kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, birbirimizle daha fazla kenetleşerek, yerel yönetimlerde  başarıyı yakalamaya odaklanmalıyız.Karabük Milletvekili olarak ben bu  konuda gereken çabayı göstereceğim. 2019 yılında göstereceğimiz başarı önümüzdeki süreçte bize iktidarı da getirecektir” dedi.

Yoğun  bir katılımla yapılan Danışma Kurulu toplantısında partililer de görüş ve önerilerini milletvekiline sundular. Karabük Milletvekili Dr. Aksoy, daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti ve sorunları dinledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin