Reklam
Reklam

CHP Karabük Milletvekili Akay, Kurban Bayramı’nı Kutladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 14:34 tarihinde yayınlandı
0

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Akay yayımladığı mesajında, “Bayramlar paylaşımın önem kazandığı, birlikte olmanın öneminin anlaşıldığı, beraberliğimizin pekiştiği, ortak değerlerimizi bizlere hatırlatıp yaşatan özel günlerdir.

Bayramlar dayanışmanın sembolü; sevdiklerimizle kucaklaştığımız, küskünlerin birbirleriyle barıştığı, beraberliğimizin pekiştiği, huzuru ve mutluluğu yaşadığımız, ortak değerlerimizi bizlere hatırlatan en özel günlerdir.

Bir yandan bayram sevincini yaşarken öte yandan da iktidarın uyguladığı politikalar yüzünden ülkece zor günlerden geçmekteyiz. Ülkemiz iktidarın yanlış politikaları yüzünden ekonomik sıkışmışlığın can yakıcı hale geldiği, yoksulluk ve gelir dağılımı eşitsizliğinin kronikleştiği, yoksulluğu yenmek yerine yoksulluğu yaymanın amaçlandığı politika programlarının uygulandığı, liyakat dışı uygulamalarla istihdam olanaklarının kısıtlandığı bir ülkeye dönüşmüş durumda.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen milletimizle ele ele vererek büyük bir dayanışma içerisinde bu zor günlerin üstesinden gelmeye gayret edecek, omuz omuza vererek bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Ülkemizi savrulduğu bu uçurumdan birbirimize sıkı sıkıya sarılarak çıkacağımızı, kuvvetlenen birliğimizin bizleri aydınlık yarınlara ulaştırılacağını unutmamalıyız.

Bayram vesilesiyle başta yurt savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, bedenlerini vatan savunmasında siper etmiş gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor sevginin, kardeşliğin, barışın ve birlikteliğin hâkim olduğu, sevdiklerinizle birlikte mutluluk dolu bayramlar geçirmenizi diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin