CHP Karabük Milletvekili Akay, Kurban Bayramı'nı Kutladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 14:34 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP Karabük Milletvekili Akay, Kurban Bayramı’nı Kutladı

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Akay yayımladığı mesajında, “Bayramlar paylaşımın önem kazandığı, birlikte olmanın öneminin anlaşıldığı, beraberliğimizin pekiştiği, ortak değerlerimizi bizlere hatırlatıp yaşatan özel günlerdir.

Bayramlar dayanışmanın sembolü; sevdiklerimizle kucaklaştığımız, küskünlerin birbirleriyle barıştığı, beraberliğimizin pekiştiği, huzuru ve mutluluğu yaşadığımız, ortak değerlerimizi bizlere hatırlatan en özel günlerdir.

Bir yandan bayram sevincini yaşarken öte yandan da iktidarın uyguladığı politikalar yüzünden ülkece zor günlerden geçmekteyiz. Ülkemiz iktidarın yanlış politikaları yüzünden ekonomik sıkışmışlığın can yakıcı hale geldiği, yoksulluk ve gelir dağılımı eşitsizliğinin kronikleştiği, yoksulluğu yenmek yerine yoksulluğu yaymanın amaçlandığı politika programlarının uygulandığı, liyakat dışı uygulamalarla istihdam olanaklarının kısıtlandığı bir ülkeye dönüşmüş durumda.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen milletimizle ele ele vererek büyük bir dayanışma içerisinde bu zor günlerin üstesinden gelmeye gayret edecek, omuz omuza vererek bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Ülkemizi savrulduğu bu uçurumdan birbirimize sıkı sıkıya sarılarak çıkacağımızı, kuvvetlenen birliğimizin bizleri aydınlık yarınlara ulaştırılacağını unutmamalıyız.

Bayram vesilesiyle başta yurt savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, bedenlerini vatan savunmasında siper etmiş gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor sevginin, kardeşliğin, barışın ve birlikteliğin hâkim olduğu, sevdiklerinizle birlikte mutluluk dolu bayramlar geçirmenizi diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin