CHP Karabük İl Başkanı Ali Yavuz, etkinlikte yaptığı konuşmada, depremin derin acısını halen yüreklerinde hissettiklerini belirterek, "Bugün burada, kaybettiklerimizi anmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek için toplandık. Acılarımızı paylaşarak ve birbirimize destek olarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz" dedi.
Yavuz, lokma hayrının sadece bir anma etkinliği değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği pekiştiren bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayarak, "Her bir lokma, kaybettiğimiz canların ruhuna bir selam ve geleceğe dair bir umut ışığıdır" ifadelerini kullandı.
Etkinliğe katılan vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenleri anarken, birlikte olmanın ve dayanışma içinde hareket etmenin önemine dikkat çekti. CHP Karabük İl Başkanlığı, benzer etkinliklerle toplumsal dayanışmayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Haber videosu için TIKLAYINIZ!