CHP Karabük, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı - Karabük Haber Postası
67a498d42c980
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Şubat, 2025 14:14 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP Karabük, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

CHP Karabük İl Başkanlığı, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için lokma hayrı düzenledi.

CHP Karabük İl Başkanı Ali Yavuz, etkinlikte yaptığı konuşmada, depremin derin acısını halen yüreklerinde hissettiklerini belirterek, “Bugün burada, kaybettiklerimizi anmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek için toplandık. Acılarımızı paylaşarak ve birbirimize destek olarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yavuz, lokma hayrının sadece bir anma etkinliği değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği pekiştiren bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayarak, “Her bir lokma, kaybettiğimiz canların ruhuna bir selam ve geleceğe dair bir umut ışığıdır” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenleri anarken, birlikte olmanın ve dayanışma içinde hareket etmenin önemine dikkat çekti. CHP Karabük İl Başkanlığı, benzer etkinliklerle toplumsal dayanışmayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede santiye kavgasi kanli bitti 2 isci yarali p7bDed5j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de şantiye kavgası kanlı bitti: 2 işçi yaralı

Rize’de dün gece bir inşaat şantiyesinde çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce 2 işçi yaralandı.

Olay Rize merkeze Hamidiye Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şantiye çalışanları arasında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Sözlü tartışma bir anda kavgaya ve ardından bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda E.S isimli şahıs, E.D. ve B.D isimli iki işçiyi bıçakla yaraladı. Boğaz bölgesinden bıçak darbesi alan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan E.D.,’nin hayati tehlikesinin devam ederken, karın bölgesinden yaralanan B.D. ise Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. B.D.’nin de yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından kaçan E.S. ise kısa sürede polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin