CHP Karabük, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı - Karabük Haber Postası
67a498d42c980
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Şubat, 2025 14:14 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP Karabük, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

CHP Karabük İl Başkanlığı, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için lokma hayrı düzenledi.

CHP Karabük İl Başkanı Ali Yavuz, etkinlikte yaptığı konuşmada, depremin derin acısını halen yüreklerinde hissettiklerini belirterek, “Bugün burada, kaybettiklerimizi anmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek için toplandık. Acılarımızı paylaşarak ve birbirimize destek olarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yavuz, lokma hayrının sadece bir anma etkinliği değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği pekiştiren bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayarak, “Her bir lokma, kaybettiğimiz canların ruhuna bir selam ve geleceğe dair bir umut ışığıdır” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenleri anarken, birlikte olmanın ve dayanışma içinde hareket etmenin önemine dikkat çekti. CHP Karabük İl Başkanlığı, benzer etkinliklerle toplumsal dayanışmayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte polis haftasi etkinlikleri basladi A7adqNXS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Polis Haftası etkinlikleri başladı

Karabük’te, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri başladı.

Etkinlikler kapsamında Kemal Güneş Caddesi’nde kurulan tanıtım standında, polis teşkilatının projeleri ve kullandığı teçhizatlar vatandaşlara tanıtıldı.

Öte yandan, lise öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Koray Yalınkaya katıldı.

Açılışın ardından, Polis Haftası dolayısıyla öğrenciler tarafından çizilen resimlerin yer aldığı sergi gezildi.

Kutlamaların, 10 Nisan’a kadar çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin