CHP Karabük, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı - Karabük Haber Postası
67a498d42c980
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Şubat, 2025 14:14 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP Karabük, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

CHP Karabük İl Başkanlığı, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için lokma hayrı düzenledi.

CHP Karabük İl Başkanı Ali Yavuz, etkinlikte yaptığı konuşmada, depremin derin acısını halen yüreklerinde hissettiklerini belirterek, “Bugün burada, kaybettiklerimizi anmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek için toplandık. Acılarımızı paylaşarak ve birbirimize destek olarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yavuz, lokma hayrının sadece bir anma etkinliği değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği pekiştiren bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayarak, “Her bir lokma, kaybettiğimiz canların ruhuna bir selam ve geleceğe dair bir umut ışığıdır” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenleri anarken, birlikte olmanın ve dayanışma içinde hareket etmenin önemine dikkat çekti. CHP Karabük İl Başkanlığı, benzer etkinliklerle toplumsal dayanışmayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 2 otomobil kafa kafaya carpisti iz3cQgeZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bartın’da anayolda seyir eden araç ile tali yoldan çıkan araç kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına yansırken, sürücülerden birinin ehliyeti bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası açıklanmayan ve Kozcağız’dan Bartın istikametine seyir eden bir araç, tali yoldan çıkan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Tali yaldan çıkan aracın ismi açıklanmayan sürücüsünün ehliyeti bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin