Reklam
Reklam
67a498d42c980
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Şubat, 2025 14:14 tarihinde yayınlandı
0

CHP Karabük, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

CHP Karabük İl Başkanlığı, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için lokma hayrı düzenledi.

CHP Karabük İl Başkanı Ali Yavuz, etkinlikte yaptığı konuşmada, depremin derin acısını halen yüreklerinde hissettiklerini belirterek, “Bugün burada, kaybettiklerimizi anmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek için toplandık. Acılarımızı paylaşarak ve birbirimize destek olarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yavuz, lokma hayrının sadece bir anma etkinliği değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği pekiştiren bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayarak, “Her bir lokma, kaybettiğimiz canların ruhuna bir selam ve geleceğe dair bir umut ışığıdır” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenleri anarken, birlikte olmanın ve dayanışma içinde hareket etmenin önemine dikkat çekti. CHP Karabük İl Başkanlığı, benzer etkinliklerle toplumsal dayanışmayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin