Reklam
Reklam
67a498d42c980
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Şubat, 2025 14:14 tarihinde yayınlandı
0

CHP Karabük, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

CHP Karabük İl Başkanlığı, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için lokma hayrı düzenledi.

CHP Karabük İl Başkanı Ali Yavuz, etkinlikte yaptığı konuşmada, depremin derin acısını halen yüreklerinde hissettiklerini belirterek, “Bugün burada, kaybettiklerimizi anmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek için toplandık. Acılarımızı paylaşarak ve birbirimize destek olarak bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yavuz, lokma hayrının sadece bir anma etkinliği değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği pekiştiren bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayarak, “Her bir lokma, kaybettiğimiz canların ruhuna bir selam ve geleceğe dair bir umut ışığıdır” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenleri anarken, birlikte olmanın ve dayanışma içinde hareket etmenin önemine dikkat çekti. CHP Karabük İl Başkanlığı, benzer etkinliklerle toplumsal dayanışmayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin