blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Ekim, 2024 12:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

CHP İl Kadın Kolları’ndan Cumhuriyet Balosu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 101. Yılı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Balosu düzenlendi.

Baloya CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, parti yöneticileri, partinin emektar üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından CHP Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Yılmaz, CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, yaptıkları konuşmada birlik beraberlik ve cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkma mesajı verdiler.

Gecede, partiye uzun yıllar emek vermiş İl, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları’na plaket takdim edildi.

Etkinlikte, Atatürk’ün milli bir dans olarak nitelendirdiği zeybek gösterisi sergilendi. Karabük Dans Akademisi’nin sahnelediği gösteri izleyenlerden büyük alkış aldı. Programın sonunda, Cumhuriyet’in 101. Yılı’na özel olarak hazırlanan pasta CHP Milletvekili Cevdet Akay, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar ve parti üyeleri tarafından kesildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Kasım, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Değirmenci’den hayırlı olsun ziyareti

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve beraberindeki heyet KARDEMİR’i ziyaret ederek, geçtiğimiz ay yönetim kurulu başkanlığına seçilen Muhammed Ali Oflaz’a iyi olsun dileklerini iletti.
Ziyarette Genel Lider Değirmenci’nin yanı sıra Genel Lider Yardımcıları Bayram Altun, Mustafa Kılıç, Aydın Baysal, Şerafettin Koç, Genel Sekreter Ahmet Çolak ve Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz hazır bulundu.
Görüşmede, KARDEMİR’de çalışan üyelerin talepleri ve beklentileri başta olmak üzere çeşitli mevzular görüşüldü.
Karşılıklı âlâ niyet açıklamaları ve armağan takdiminin akabinde ziyaret sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin