Reklam
Reklam

CHP İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

CHHHPPP jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
07 Temmuz, 2024 15:34 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya CHP Parti Meclisi Üyesi Yalçın Görgöz, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, ilçe başkanları ve partililer katıldılar. Bir bölümü basına açık olan İl Danışma kurulu toplantısında CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ve Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz birer konuşma yaptılar. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

VİDEO

Bizi sosyal medyadan takip edin

Oda Başkanları, esnafın sorunlarını konuştu

Oda Baskanlari esnafin sorunlarini konustu2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB), bağlı odaların başkanlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda esnafın yaşadığı sıkıntılar masaya yatırılırken, çözüm için yol haritası belirlendi.

Karabük’te esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir araya gelen KESOB ve oda başkanları, sektörün nabzını tuttu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda, üye esnaflardan gelen şikayetler, öneriler ve talepler tek tek ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, özellikle acil çözüm bekleyen konular önceliklendirildi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan KESOB yetkilileri, “Amacımız esnafımızın sesini en üst mercilere duyurmak. Bugün burada aldığımız notları ve çözüm önerilerini kapsamlı bir rapor haline getireceğiz. Bu raporu, birliğimiz öncülüğünde ilgili makamlara ileteceğiz. Bu konudaki hassasiyetimiz dün olduğu gibi bugün de devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda alınan kararların ve başlatılacak çalışmaların tüm esnaf için hayırlı olması temennisinde bulunulurken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Yetkililer, hazırlanan raporun önümüzdeki günlerde resmi kurum ve kuruluşlara sunulacağını ve sürecin yakından takip edileceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin