CHP İl Başkanı Vedat Yaşar'dan Teşekkür - Karabük Haber Postası
gagaga 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
21 Ekim, 2025 13:04 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP İl Başkanı Vedat Yaşar’dan Teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Vedat Yaşar, Pazar günü gerçekleştirilen 39. Olağan İl Kongresi’nde kendisine ve yönetimine gösterilen güvenden dolayı delegelere ve partililere teşekkür etti.

Yaşar yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz 39. Olağan İl Kongresi’nde şahsımla birlikte yönetimimize duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek; kongremizde verilen dayanışma mesajları için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, partinin temel değerlerine bağlı kalacaklarını vurgulayan Yaşar, demokrasi, adalet ve halkın iradesini her zaman ön planda tutan bir anlayışla görevin başında olacaklarını belirtti. Kongre sürecini sadece bir seçim değil, aynı zamanda bir yenilenme, birlik olma ve kenetlenme süreci olarak nitelendirdi.

Yaşar, “Bize düşen, bu sorumluluğun bilinciyle, halkımızın beklentilerini karşılayacak çalışmaları kararlılıkla ve parti disiplini içinde sürdürmektir” dedi.

Başkan Yaşar, bölge ve ülke için Milletvekili Cevdet Akay ile birlikte, Genel Başkan Özgür Özel’den aldıkları güçlü ve dinamik muhalefet ruhuyla partiyi yerelde ve genelde daha güçlü bir noktaya taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Vedat Yaşar, mücadele ettikleri tüm yol arkadaşlarına, emeği geçen herkese ve delegelere bir kez daha teşekkür ederek, “Hep birlikte omuz omuza vererek Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde aydınlık yarınlara ulaşacağımıza olan inancımı yineliyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gozlugunun altindan bize niye baktin diye silahla vurdular UuZd5tgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Gözlüğünün altından bize niye baktın’ diye silahla vurdular

Samsun’da “gözlüğünün altından bize niye baktın” tartışmasında pompalı tüfekle vurulan şahıs hastaneye kaldırılırken, 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.G.E. (39), pompalı tüfekle açılan ateş sonucu sol ayağından yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesine kaldırıldı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili M.D.A. (32) ve A.K.’yi (21) yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Saldırganların, yaralının kendilerine “gözlüğünün altından baktığı” gerekçesiyle ateş açtıkları iddia edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin