CHP İl Başkanı Çakır’dan Cumhur İttifakı’na Sert Sözler - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Kasım, 2022 15:33 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP İl Başkanı Çakır’dan Cumhur İttifakı’na Sert Sözler

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, düzenlediği basın toplantısında Cumhur İttifakı Partileri AK Parti ve MHP’ye sert sözlerle yüklendi.

CHP’nin ve Millet İttifakı’nın sürekli terörle ve HDP ile ilişkilendirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Başkan Çakır, “Terörün her türlüsüne şiddetle karşı olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Bizi terörle yan yana getirmeye çalışanlar anayasa görüşmeleri esnasında HDP’yi heyet olarak ziyaret edenlere baksınlar. Geçmişte Haburda kurulan çadır mahkemelere, Oslo’daki görüşmelere, terörist başının 2018’de okutulan mektubuna baksınlar” dedi.

Karabük’te sağlık ve ulaşım başta olmak üzere yaşanan sıkıntıların tavan yaptığına vurgu yapan başkan Çakır, “Hastaneden belli branşlardan randevu almak çok zor. Endoskopi, kolonoskopi, mr için randevular aylar sonrasına veriliyor. Karabük’e hekim atandı deniyor. Atanan 60 hekimden 55’i pratisyen. Yani demek o ki AK Parti iyi ölü taklidi yapıyor. Tam bir bir uyku modundalar” ifadelerine yer verdi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin