Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Kasım, 2022 15:33 tarihinde yayınlandı
0

CHP İl Başkanı Çakır’dan Cumhur İttifakı’na Sert Sözler

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, düzenlediği basın toplantısında Cumhur İttifakı Partileri AK Parti ve MHP’ye sert sözlerle yüklendi.

CHP’nin ve Millet İttifakı’nın sürekli terörle ve HDP ile ilişkilendirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Başkan Çakır, “Terörün her türlüsüne şiddetle karşı olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Bizi terörle yan yana getirmeye çalışanlar anayasa görüşmeleri esnasında HDP’yi heyet olarak ziyaret edenlere baksınlar. Geçmişte Haburda kurulan çadır mahkemelere, Oslo’daki görüşmelere, terörist başının 2018’de okutulan mektubuna baksınlar” dedi.

Karabük’te sağlık ve ulaşım başta olmak üzere yaşanan sıkıntıların tavan yaptığına vurgu yapan başkan Çakır, “Hastaneden belli branşlardan randevu almak çok zor. Endoskopi, kolonoskopi, mr için randevular aylar sonrasına veriliyor. Karabük’e hekim atandı deniyor. Atanan 60 hekimden 55’i pratisyen. Yani demek o ki AK Parti iyi ölü taklidi yapıyor. Tam bir bir uyku modundalar” ifadelerine yer verdi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Mayıs, 2026 10:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Yenişehir merdivenleri bakıma alındı

Gazetemizde daha önce yer alan “Yenişehir Merdivenleri Bakımsızlıktan Kullanılamaz Halde” haberinin ardından Karabük Belediyesi harekete geçti. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetleri de dikkate alan belediye ekipleri, bölgede kapsamlı bir onarım çalışması başlattı.

Uzun süredir bakımsızlık nedeniyle kırık basamaklarla dikkat çeken Yenişehir Merdivenleri, artık güvenli bir şekilde kullanılamaz durumdaydı. Konuyla ilgili gazetemizde yayımlanan haberin ardından Karabük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Halkımızın güvenliğini ön planda tutuyoruz. Yenişehir Merdivenleri’nde başlattığımız onarım çalışmaları kapsamında basamaklar yenilenecek ve çevre düzenlemesi yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yenişehir bölgesinde yaya ulaşımının çok daha güvenli ve konforlu hale gelmesi bekleniyor. Mahalle sakinleri ise duyarlılıklarından dolayı belediyeye teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin