Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Kasım, 2022 15:33 tarihinde yayınlandı
0

CHP İl Başkanı Çakır’dan Cumhur İttifakı’na Sert Sözler

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, düzenlediği basın toplantısında Cumhur İttifakı Partileri AK Parti ve MHP’ye sert sözlerle yüklendi.

CHP’nin ve Millet İttifakı’nın sürekli terörle ve HDP ile ilişkilendirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Başkan Çakır, “Terörün her türlüsüne şiddetle karşı olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Bizi terörle yan yana getirmeye çalışanlar anayasa görüşmeleri esnasında HDP’yi heyet olarak ziyaret edenlere baksınlar. Geçmişte Haburda kurulan çadır mahkemelere, Oslo’daki görüşmelere, terörist başının 2018’de okutulan mektubuna baksınlar” dedi.

Karabük’te sağlık ve ulaşım başta olmak üzere yaşanan sıkıntıların tavan yaptığına vurgu yapan başkan Çakır, “Hastaneden belli branşlardan randevu almak çok zor. Endoskopi, kolonoskopi, mr için randevular aylar sonrasına veriliyor. Karabük’e hekim atandı deniyor. Atanan 60 hekimden 55’i pratisyen. Yani demek o ki AK Parti iyi ölü taklidi yapıyor. Tam bir bir uyku modundalar” ifadelerine yer verdi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ak parti akcakoca belediyesindeki baskanlik secimi icin aday cikaracak fzIObcUV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti, Akçakoca Belediyesindeki başkanlık seçimi için aday çıkaracak

DÜZCE (İHA) – AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın yerine belediye meclisinde yapılacak seçimde aday çıkaracaklarını bildirdi.

“İrtikap” suçlamasıyla tutuklanan CHP’li Fikret Albayrak’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından, Akçakoca Belediye Meclisi’nde yeni başkanın belirlenmesi için 1 Haziran Pazartesi günü yapılacak seçime yönelik siyasi partilerin çalışmaları sürüyor.

AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, partililerle bayramlaştıktan sonra sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni başkanın belirleneceği seçimde parti olarak aday çıkaracaklarını belirten Şengüloğlu, sürecin AK Parti Genel Merkezi tarafından titizlikle yürütüldüğünü kaydetti.

Şengüloğlu, kamuoyunda farklı değerlendirmelerin yapıldığına işaret ederek, “Genel merkezimizin işlettiği bir süreç var. O süreç üzerinden gidiyoruz. Bu görev hangi kardeşimize nasip olursa Rabbim onun için kolaylıklar versin. İnşallah şeffaf şekilde bu süreci yöneterek, görevini iyi şekilde yapabilir. Bizlerde elimizden geldiği kadar destek olacağız. Daha çok gayret edeceğiz, daha çok Akçakoca için mesai harcayacağız. Hep beraber inşallah Akçakoca’yı hak ettiği noktaya ulaştırmak için var gücümüzle gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin