Nurettin Acar tarafından
29 Temmuz, 2022 10:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

CHP Heyetine Eflani’de Yoğun İlgi

Çakır: "Eflani'de esnafımız ve vatandaşlarımızın sorunlarını, dertlerini dinledik. Eflanili vatandaşlarımıza, hoş sohbetlerinden ve sıcak ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP)  Karabük Örgütü Eflani ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın da katılım sağladığı ziyaretlere, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, İl Başkan Yardımcıları Vedat Yaşar, Muzaffer Kebeli, Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç, Gençlik Kolları İl Başkblankanı Burhan Durmuş, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berkay Yirmibeş eşlik etti.   CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, "Eflani'de vatandaşlarla bir araya geldikten sonra  Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Karadeniz i ziyaret ettik. Eflanı ve ülkemizdeki tarım sorunları hakkında bilgiler aldık , partimizin tarım programını anlattık. Ayrıca  ittifak ortağımız İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Eflani ve ülke gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk . Eflani'de esnafımız ve vatandaşlarımızın sorunlarını, dertlerini dinledik. Eflani ve ülke gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ev sahipliğinden dolayı ilçe Başkanımız Ahmet Aytaç ve yönetim kurulu üyelerine, Eflanili vatandaşlarımıza, hoş sohbetlerinden ve sıcak ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
19 Aralık, 2025 22:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARDEMİR’de Genel Müdürlük Görevinde Değişiklik

KARDEMİR A.Ş.’de üst yönetimde görev değişikliği yaşandı.

Şirketin Kamu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre, Genel Müdür Dr. Dursunali Yaşacan, 19.12.2025 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı.

Bu ayrılışla birlikte boşalan Genel Müdürlük görevine, Yönetim Kurulu kararıyla Niyazi Aşkın Peker’in asaleten atanmasına karar verildi.

Söz konusu görev değişikliği, şirket tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirim ile kamuoyuna duyuruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin