Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Cezaevinden firar eden zanlı yakalandı

Karabük’ün Yenice ilçesinde cezaevinden firar eden ve “hırsızlık” suçundan 6 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan S.K.’nın 15 gün önce cezaevinden firar ettiği belirlendi. Şahsın ormanlık saklandığı tespit edilirken, S.K.’nın “hırsızlık” suçundan kesinleşmiş 6 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan S.K., işlemlerinin ardından Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Yenice İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Çarşı Mahalle bekçilerinin devriye görevi sırasında iş merkezi içerisinde durumlarından şüphelenilen şahısların yapılan kontrolünde esrar içiminde kullanılan pet şişe, daralı ağırlığı 4.91 gram olan toz esrar maddesi, 1 adet açık halde uzunluğu 15 santimetre olan sustalı bıçak ele geçirildi.

Gözaltına alınan H.G.A., V.E., A.K., E.K. isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından adli işlem tapıldı.

Diğer yandan uygulama sırasında yapılan kontrollerde M.Ç. isimli şahsın “Askeri Ceza Kanununa Muhalefet ve Suç Uydurma” suçlarından arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda narkotikten pes pese operasyon gozaltina alinan 8 kisi adliyeye sevk edildi lsrcrAvw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin