Cezaevinde nefes borusuna pide kaçan hükümlü hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
cezaevinde nefes borusuna pide kacan hukumlu hayatini kaybetti h6Re7AZu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Cezaevinde nefes borusuna pide kaçan hükümlü hayatını kaybetti

Samsun’da hükümlü bulunduğu cezaevinde yediği pide nefes borusuna kaçan bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü Kapalı Cezaevinde hükümlü olan Bilal Akbulut (64) yediği pidenin parçasının nefes borusuna kaçması sonucu morarmaya başladı. Diğer tutuklu ve mahkumların durumu bildirmesi üzerine Bilal Akbulut’a cezaevindeki sağlık ekibi ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırılan Akbulut, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bilal Akbulut’un cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen besiktas maciyla az da olsa 5lik umidimizi surdurmek istiyoruz x4Ml9ubP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Veysel Bilen: “Beşiktaş maçıyla az da olsa 5.’lik ümidimizi sürdürmek istiyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Beşiktaş maçından galip gelip az da olsa lig 5.’liği ümitlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında pazar günü Beşiktaş’ı konuk edecek Samsunspor’da Başkan Vekili Veysel Bilen, katıldığı bir organizasyon sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Samsunspor’un her takımı yenecek güçte olduğunun altını çizen Veysel Bilen, “Eyüpspor maçından alınan 3 puan ve ikinci yarıda oynanan futbol bizi mutlu etti. O maç geride kaldı. Hafta sonu evimizde ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile sahamızda oynayacağız. Bizim takımımız sahaya performansını ve mücadele hırsını yansıttığı zaman hemen hemen her takımla mücadele edecek güçtedir. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle Beşiktaş karşısına çıkacağız. Beşiktaş maçıyla bir çıkış yakalayıp az da olsa ligde 5.’lik ümidimizi sürdürmek istiyoruz. Önümüzde zor bir fikstür var. Beşiktaş maçı da bu zor fikstürün başlangıç maçı” dedi.

Sakatların iyileşmesiyle takımın ivme kazandığına dikkat çeken Bilen, “Eyüpspor maçı ile beraber takımımız ivme kazandı. Sakat oyuncularımızın iyileşmesi ve takımı katılımı ile beraber özellikle Afonso Sousa’nın performansı bizi çok mutlu etti. Takımımıza ciddi katkı vereceğini düşünüyoruz. Bu kapsamda Beşiktaş ile güzel ve centilmence karşılaşma oynayacağımızı düşünüyorum ancak kazanan tarafta biz olmayız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin