ZONGULDAK ‘ın Ereğli ilçesinde ki A 2 Tipi Cezaevinde yangın ve firar tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikattan habersiz olan polis, 112, itfaiye ve diğer kurumların ekipleri kısa sürede cezaevi önüne geldi.
Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından A 2 Tipi Kapalı Cezaevi’nde tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikat 155 polis imdat hattının aranarak cezaevinde tüp patlaması sonucu yangın çıktığı, mahkûmların dışarı çıkıp firar edebileceği bilgi verilmesi üzerine başladı.
Yapılan ihbarın tatbikat olduğundan haberi bulunmayan polis olay cezaevine asayiş ekipleri gönderirken, 112, itfaiye, zabıta, doğalgaz ve elektrik kurumu ekiplerine de bilgi verdi. Cezaevine ilk olarak polis ekipleri, ardından da itfaiye ve 112 sağlık görevlileri geldi. Cezaevine giren ekipler yapılan ihbarın tatbikat amaçlı olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı. Cezaevinde polis, itfaiye, ambulans, zabıta ve diğer kurumların araçlarını görev vatandaşlar ise olan biteni meraklı gözlerle izledi.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Cezaevinde Firar ve Yangın Tatbikatı
0
Eski Bakan Kasapoğlu’ndan Vali Çağatay’a ziyaret
Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Oktay Çağatay, nazik ziyareti için Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.
Ziyarette Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile TÜGVA İl Temsilcisi Erdem Eren eşlik etti.

