Reklam
Reklam

Cezaevi Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Tutuklandı

Karabük Postası tarafından
05 Kasım, 2022 00:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük merkezli 5 ilde yapılan operasyonda, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan şahıslara uyuşturucu madde sağlama suçlarından yakalanan ve adliyeye sevk edilen 22 kişiden 13’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan şahıslara uyuşturucu ve uyarıcı madde sağladığı tespit edilen şahıslara yönelik olarak operasyon başlattı. Karabük, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir ve Konya’da gerçekleştirilen operasyonda 14’ü infaz koruma memuru, 8’i sivil olmak üzere 22 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

‘Sİ İNFAZ KORUMA MEMURU 13 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyette 3 gün süren sorguları tamamlanan 14’ü infaz koruma memuru olmak üzere 19 kişi sağlık kontrolünden sonra Karabük Adliyesine sevk edildi. 2 infaz koruma memuru savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken 7’si infaz koruma memuru olmak üzere 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 8 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin