Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Kasım, 2022 00:29 tarihinde yayınlandı
0

Cezaevi Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Tutuklandı

Karabük merkezli 5 ilde yapılan operasyonda, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan şahıslara uyuşturucu madde sağlama suçlarından yakalanan ve adliyeye sevk edilen 22 kişiden 13’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan şahıslara uyuşturucu ve uyarıcı madde sağladığı tespit edilen şahıslara yönelik olarak operasyon başlattı. Karabük, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir ve Konya’da gerçekleştirilen operasyonda 14’ü infaz koruma memuru, 8’i sivil olmak üzere 22 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

‘Sİ İNFAZ KORUMA MEMURU 13 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyette 3 gün süren sorguları tamamlanan 14’ü infaz koruma memuru olmak üzere 19 kişi sağlık kontrolünden sonra Karabük Adliyesine sevk edildi. 2 infaz koruma memuru savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken 7’si infaz koruma memuru olmak üzere 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 8 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda silahli saldiri duzenlenen is yerinde kimyasal sizinti 3rwL5eKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin