Karabük Postası tarafından
05 Kasım, 2022 00:29 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 06.11.2022 14:10
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cezaevi Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Tutuklandı

Karabük merkezli 5 ilde yapılan operasyonda, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan şahıslara uyuşturucu madde sağlama suçlarından yakalanan ve adliyeye sevk edilen 22 kişiden 13'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan şahıslara uyuşturucu ve uyarıcı madde sağladığı tespit edilen şahıslara yönelik olarak operasyon başlattı. Karabük, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir ve Konya'da gerçekleştirilen operasyonda 14'ü infaz koruma memuru, 8'i sivil olmak üzere 22 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 'Sİ İNFAZ KORUMA MEMURU 13 KİŞİ TUTUKLANDI Emniyette 3 gün süren sorguları tamamlanan 14'ü infaz koruma memuru olmak üzere 19 kişi sağlık kontrolünden sonra Karabük Adliyesine sevk edildi. 2 infaz koruma memuru savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken 7'si infaz koruma memuru olmak üzere 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 8 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İHA)

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrekli öğrencilerden Filistin’e anlamlı bağış

Devrekli öğrencilerden Filistin’e yapılan manalı bağış takdir topladı.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde ikamet eden gören iki öğrenci kardeş biriktirdikleri harçlıkları Filistin’e bağışlaması büyük takdir topladı. Ahmet Salih ve Ali Mirza Akmantar isimli iki kardeş aylardan bu yana biriktirdikleri okul harçlıklarını Filistin’de zulüm gören Müslümanlara bağışlayarak büyük takdir topladılar. Devrek’te ikamet eden ve birisi İlkokul birinci sınıfa öbür kardeş ise ortaokul birinci sınıfta eğitim görürlerken, aylardan bu yana biriktirdikleri okul harçlıklarını Filistin2e bağışlamanın haklı gururunu yaşadılar. Devrek Kızılay Şubesi Temsilcisi Aydın Çolpa’ya harçlıklarını temsil eden öğrencilere Çolpa tarafından paranın teslim alındığına dair makbuz verildi. Filistin’e yapılan bağışın çok manalı olduğunu söz eden Devrek Kızılay Şubesi Temsilcisi Aydın Çolpa," Yavrularımızdan hassas davranışlarından ötürü kendilerinden ve ailesinden Allah razı olsun bu yavrularımızın davranışı öbür kardeşlerimize örnek olsun" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.