Reklam
Reklam

Cezaevi Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Tutuklandı

Karabük Postası tarafından
05 Kasım, 2022 00:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük merkezli 5 ilde yapılan operasyonda, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan şahıslara uyuşturucu madde sağlama suçlarından yakalanan ve adliyeye sevk edilen 22 kişiden 13’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm ve hükümözlü bulunan şahıslara uyuşturucu ve uyarıcı madde sağladığı tespit edilen şahıslara yönelik olarak operasyon başlattı. Karabük, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir ve Konya’da gerçekleştirilen operasyonda 14’ü infaz koruma memuru, 8’i sivil olmak üzere 22 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

‘Sİ İNFAZ KORUMA MEMURU 13 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyette 3 gün süren sorguları tamamlanan 14’ü infaz koruma memuru olmak üzere 19 kişi sağlık kontrolünden sonra Karabük Adliyesine sevk edildi. 2 infaz koruma memuru savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken 7’si infaz koruma memuru olmak üzere 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 8 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin