Reklam
Reklam

Cezaevi personeli kahvaltıda bir araya geldi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ekim, 2019 12:18 tarihinde yayınlandı
0

Karabük T Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu çalışanları kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Cezaevi Müdürü Mustafa Öztürk’ün önderliğinde kurum çalışanlarının birbirleriyle kaynaşması amacıyla düzenlenen kahvaltıya  yaklaşık 300  kişilik personel ve ailelerinden oluşan topluluğun  katıldığı haber verildi.

Hafta sonu düzenlenen kahvaltı programı ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Ceza İnfaz Kurum Müdürü Mustafa Öztürk, ”Öncelikle kurum çalışanlarımızı ve ailelerini böyle bir kahvaltıda buluşturmanın  mutluluğunu yaşıyorum. Bu tür etkinliklerin kurum çalışanlarımız açısından çok önemli olduğu düşünüyorum. Zaman zaman bu tür programlar düzenleyerek personelimiz ve ailelerimizi buluşturmayı amaçlıyoruz. Bugün buraya katılan bütün çalışanlarımız ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Samsun’da 3 katlı marangoz atölyesi alevlere teslim oldu

samsunda 3 katli marangoz atolyesi alevlere teslim oldu KhruHcEe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

SAMSUN (İHA) – Samsun’da 3 katlı bir marangoz atölyesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin tüm binayı sardığı yangında, bina kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Yenimahalle Mahallesi’nde bulunan 3 katlı marangoz atölyesinde, sabah erken saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap ve mobilya gibi ürünlerin üretiminin yapıldığı atölyede başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için yoğun çalışma yürütürken, polis de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Yoğun duman ilçenin birçok noktasından görülürken, yangın sonucu atölye büyük zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin