Samsun’da cezaevi firarisi, hırsızlık yapınca polisin takibi sonucu yakalandı.
Olay, Canik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevi firarisi olduğu öğrenilen İ.A. (19), Kuzey Yıldızı TOKİ konutlarındaki bir ikametin önünde bulunan elektrikli bisikleti çaldı. Şüpheli, aynı gün hastane önünde park halindeki araçtan da hırsızlık yaptı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada her iki hırsızlık olayını da İ.A.’nın gerçekleştirdiğini tespit etti. Çaldığı malzemelerle birlikte yakalanan İ.A., emniyetteki sorgusunun ardından Samsun Adliyesine sevk edildi. Hırsızlık suçundan 2 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıkan İ.A., tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Cezaevi firarisi hırsızlık yapınca yakalandı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

