Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Cezaevi firarisi hırsızlık yapınca yakalandı

Samsun’da cezaevi firarisi, hırsızlık yapınca polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, Canik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevi firarisi olduğu öğrenilen İ.A. (19), Kuzey Yıldızı TOKİ konutlarındaki bir ikametin önünde bulunan elektrikli bisikleti çaldı. Şüpheli, aynı gün hastane önünde park halindeki araçtan da hırsızlık yaptı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada her iki hırsızlık olayını da İ.A.’nın gerçekleştirdiğini tespit etti. Çaldığı malzemelerle birlikte yakalanan İ.A., emniyetteki sorgusunun ardından Samsun Adliyesine sevk edildi. Hırsızlık suçundan 2 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıkan İ.A., tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin