Çeyrek finale yükselen A Milli Takımı, Karabük’te büyük sevinç yaşattı
A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırması Karabük'te büyük sevinç yaşattı.
A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Karabük Belediyesi tarafından, vatandaşların izlemesi için Kemal Güneş Caddesi'ne dev ekran kuruldu. Milli futbolcu Melih Demiral'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılan Milliler, adını çeyrek finale yazdırması kentte büyük coşkuyla karşılandı.
Öte yandan Yenice Belediyesi'nin de tören alanına kurduğu sinevizyon ile vatandaşlar maç izleme keyfini yaşadı. Maçın bitiş düdüğü ile çocukların yaşadığı sevinç görenleri duygulandırdı.
AK Parti Kadın Kolları Üst Düzey Heyeti Karabük’te
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz ile MKYK Üyeleri Hatice Çakmak ve Mine Meydancı, Karabük’te bir dizi temaslarda bulundu.
Heyet, ziyaret programına AK Parti Karabük İl Başkanlığı ile başladı. Burada İl Başkanı Ferhat Salt ile teşkilat çalışmaları, kadınların siyasetteki öncü rolü ve Türkiye Yüzyılı vizyonu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Salt, “AK Kadınların fedakarlıklarıyla, inançla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET
İl Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Görüşmede belediye hizmet anlayışı ve kadınların şehir hayatına katkıları ele alındı. Başkan Çetinkaya, “Birlik ve dayanışma ile şehrimizi daha güçlü yarınlara taşırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.
VALİ MUSTAFA YAVUZ’A ZİYARET
AK Parti Kadın Kolları heyeti son olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Vali Mustafa Yavuz, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan da ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini iletti.