karabuk
İmsak 06:03
Güneş 07:28
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:38
Yatsı 19:58
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ceyhun Eskici: “Trabzonspor’u kalıcı ve güçlü bir geleceğe taşımak için çalışıyoruz”

Trabzonspor’un İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Eskici, bordo-mavili kulübün başarısının temelinde şehir ve kulüp arasındaki kopmaz bağın yattığını belirterek, "Bu bağın bir tarafında kopma olursa, karşımızdaki güce direnme şansımız kalmaz" dedi.
Trabzonspor’un İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Eskici, bordo-mavili kulübün dergisine verdiği röportajda, İstanbul kulüplerinin ekonomik gücüne, hak ederek kazandıkları 8 şampiyonlukla ve kendi tarihlerinden aldıkları güçle cevap vermeye çalıştıklarını dile getirerek, Trabzonspor bunu başarmış ve her zaman başarmaya aday bir camia olduğundan söz etti.

"Trabzonspor ile büyüdüm"
Taraftar Derneği Başkanlığı yaptığını dile getiren Eskici, "3 yıl başkanlığını yürüttüm. Trabzonspor sevgisini tüm ülkeye yaymayı başardık. Bu başarıyla gurur duyuyoruz. Trabzonspor sevgisi çocukluk yıllarından itibaren hayatımda önemli bir yer tuttu. Ailem de bu tutkuyu destekleyen bir geçmişe sahip. 1967 doğumluyum, kulüple yaşıtım yani. Trabzonspor ile beraber büyüdüm. Ailem hep sporun içinde oldu. Dedem, kurucuları arasında yer aldığı kulüplerden Necmiati’den esinlenerek ikiz çocuklarının adını Necmi (babam) ve Ati olarak koymuş. Kayınpederim Ahmet Celal Ataman sayısız şampiyonluklarda yönetici ve başkanlık yapmış, her zaman verdiği fikirlerle yol göstericim olmuştur. Kızım ve eşim kongre delegesi olarak kulübümüzün her zaman bir parçası olmaya çalışmaktadır. Spordaki temelim basketbol. Hem sporcu hem de yönetici olarak bu branşta yer aldım. Gençliğimin bir kısmı tribünde, bir kısmı ise basketbol sahasında geçti. Sporun farklı dallarında hep Trabzonspor için çalıştım" ifadelerini kullandı.

"Kulübün aydınlık geleceği için ne gerekiyorsa yapacağız"
Kulübün ekonomik ve sportif olarak zorlu süreçlerden geçtiğini aktaran Ceyhun Eskici, Başkan Ertuğrul Doğan liderliğinde yürütülen çalışmaları şöyle anlattı:
"Bankalar Birliği’nden çıkış hamlesi, Trabzonspor’un sürdürülebilir bir ekonomik modele geçişinde kritik bir adım oldu. Yıllık 700 milyon lira faize veda etmek, kulübümüz için çok şey ifade ediyor. Yönetim kurulumuz uyum içerisinde çalışıyor. Trabzonspor’un başarısı sadece saha içindeki skorlarla değil, ekonomik anlamda da güçlenmesiyle sağlanacak. Hedefimiz, Trabzonspor’u her anlamda lider bir marka haline getirmek."

“Trabzonspor her zaman kalıcıdır"
Ceyhun Eskici, yönetimlerin, futbolcuların ve teknik ekibin geçici olduğunu ancak Trabzonspor’un her zaman kalıcı bir değer olarak var olacağını söyledi. Eskici, "Hepimiz gelip geçiciyiz. Trabzonspor’un tarihine baktığınızda bu kulübün başarısının temelinde taraftarın karşılıksız sevgisi ve camianın birlikteliği var. Biz Trabzonspor’u her zaman iyi ve kötü gününde aynı tutkuyla sevdik. Önemli olan bu bağlılığı sürdürebilmektir" cümlelerine yer verdi.
Trabzonspor’un hem sportif hem de ekonomik anlamda hedeflerine ulaşacağına olan inancını vurgulayan Eskici, "Kulübümüzün aydınlık geleceği için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu, bizim için kutsal bir görevdir" diyerek konuşmasını noktaladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Öğrenciler marşla girdi, mehterle karşılandı

Düzce’de Ramazan ayı nedeniyle sahura kadar açık olan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, farklı bir sürprize ev sahipliği yaptı. İki yıldır iftar sonrası kendi aralarında mehter marşı çalarak toplu halde kütüphaneye giren öğrenciler, bu kez karşılarında Düzce Belediyesi Mehteran takımını bulunca hayret ettiler.
Düzce Belediyesi tarafından Sabiha Ulusoy Kütüphanesi’ni kullanan öğrencilere Mehteran takımı ile sürpriz hazırlandı. İftar sonrasında mehter ekibi öğrencilerden önce kütüphane içerisinde konuşlandı. İftarın ardından her zamanki gibi marş açarak coşkulu şekilde kütüphaneye yönelen öğrenciler, içeri girdiklerinde canlı mehter marşıyla karşılandı.
Marşların kütüphane içerisinde yankılanmasıyla öğrenciler büyük sürpriz ve heyecan yaşadı. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan mehter gösterisi, Ramazan akşamına unutulmaz bir atmosfer kattı.
Düzce Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Burçin Sarıcan, gençlerin oluşturduğu bu güzel geleneğe kayıtsız kalmak istemediklerini belirterek, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve Ramazan coşkusunu paylaşmak amacıyla böyle bir sürpriz hazırladıklarını ifade etti.

"Böyle bir sürpriz beklemiyorduk"
Sürpriz karşısında hem şaşıran hem de mutlu olan öğrenciler, etkinlik için Düzce Belediyesi’ne teşekkür ederek; "Biz kütüphaneye mehteran marşı ile giriş yapıyorduk. Bunu bir gelenek haline getirmiştik. Bu akşam böyle bir sürpriz beklemiyorduk. İlk önce hoparlörden mehter marşı çaldığını sandık. Ancak daha sonra Düzce Belediyesi’nin mehteran ekibini görünce çok şaşırdık ve gururlandık. Bize çok güzel bir sürpriz ve anı oldu. Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin