Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Haziran, 2014 15:18 tarihinde yayınlandı
0

Çevreyi Kirletenlere Yasal İşlem Yapılacak

Yenice ilçe Belediyesi, merkez ve mahallelerinde hafriyat, inşaat artığı ve moloz temizliğine başlarken, çevreye gelişi güzel hafriyat artığı atılması durumunda yasal işlem yapılacağı belirtildi.
Yenice Belediyesinden yapılan açıklamada,  tüm mahallelerde genel temizlik çalışması yapıldığı belirtilerek,“Temiz bir çevre, temiz bir Yenice hedefiyle çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Belediyemize vatandaşlarımızın da yardımcı olması gerekeli. Vatandaşların birbirlerini oto-kontrol yöntemiyle kontrol ederek de belediyeye destek olabilirler. Yenice Belediyesi bugüne kadar çevre konusunda gösterdiği hassasiyetini devam ettirecektir. Temizliği yapılan alanlarda gelişi güzel hafriyat dökerek kirletenler için yasal işlem yapacağız” denildi.
Hafriyat, inşaat artığı ve molozların çevreye gelişi güzel atılması halinde, 3194 sayılı Belediye Kanunu ve ilgili İmar Kanunu gereği yasal işlemlerin başlatılacağı da ifade edilen açıklamada;  evsel ve çöplerin dışında, inşaat ve hafriyat artığını atan vatandaşlar hakkında yasal işlemler uygulanacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin