Bartın’da jandarma ekipleri dere yatağına hafriyat döken ve çevreyi kirletenlere ceza kesti.
Bartın’da jandarma ekipleri, il merkezine bağlı Kaman köyü mevkiindeki dere yatağına hafriyat döken ve çevreyi kirleten kişileri tespit etti. Araziyi kirleten şahıslara jandarma tarafından idari yaptırım uygulandı. Ekipler, şahıslara yasal hafriyat döküm sahaları haricindeki hiç bir araziye hafriyat dökülmemesi ve çevre kirliliği konusunda bilgilendirme yaptı.
Jandarmanın uyarısı ile çevreyi kirleten atık ve hafriyatta dere yatağından kaldırıldı.
Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Adana Demirspor karşısında makûs oynadıkları için mutsuz olduğunu fakat 50 puana ulaşmış olmanın sevindirici bir durum olduğunu söyledi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 27. haftasında Samsunspor konutunda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında müsabakayı kıymetlendirdi. Çok kritik bir 3 puan aldıklarının altını çizen Reis, "Gösterdiğimiz performanstan ötürü çok üzgünüm. Sonuçtan ise mutluyuz. Fırsatları değerlendiremedik. Maçı çok erken bitirebilirdik. Bu maçın sıkıntı geçeceğini biliyorduk. Erken gollerle 2-0 öne geçtik. Sonuçta 50 puana ulaştık, bu inanılmaz bir şey. Bu maçın tahlilini yapacağız. Bir sonraki maçlarda da bu maçtaki yanılgıları yaparsak çok daha fazla goller yeriz. Yüzümün üzgün olmasının başka sebebi yalnızca ekip performansı değil az sayıda taraftar görmemden dolayı. Tarihin en yeterli dönemlerinden birini yaşarken çok az taraftar gelmesi beni üzüyor. Dönemin geri kalan kısmında da taraftara gereksinimimiz olacak. 5-6 bin taraftara oynamak üzücüydü. Bir evvelki maçta hava kurallarından ötürü çok taraftar gelmemişti. Bugün de Ramazan olmasına karşın gelen az sayıda taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar tüm muvaffakiyetleri taraftarlar ile kazandık. Bundan sonraki süreçte de taraftara gereksinimimiz var. Ulusal orta sonrasındaki maçta tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz" dedi.