Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2024 08:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çevreci belediye başkan adayı doğada çöp topladı

AK Parti tarafından Türkiye’nin en genç Belediye Başkan adayı olarak Karabük’ten aday gösterilen Özkan Çetinkaya, parti teşkilat kademeleri ile birlikte hafta sonu doğada çöp toplayarak çevre temizliği etkinliğinde bulundu.
Karabük’ün daha modern ve çağdaş bir yapıya kavuşması için ortaya koyduğu projelerle göz dolduran AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmalarına kısa bir çevre temizliği molası verdi. Kadın Kolları ve Gençlik kolları ile birlikte daha temiz bir doğa ve daha temiz bir Karabük sloganı ile doğada çevre temizliği yapan Çetinkaya, kentinde temiz ve modern olması için çalışacaklarını söyledi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre temizliği yaptıklarını anlatan Çetinkaya, “ Gördük ki Karabük’ümüzün dört bir yanı ağaçlarla, dağlarla, bayırlarla güzel bir yöremiz var. Bu yöremizin etrafındaki tepelerimize baktık ki belli başlı çevre problemlerimiz geliyor ve bunlarında başında da çöp geliyor. Bugün teşkilatımız ve arkadaşlarımıza dedik ki gidelim birkaç bölgede temizlik yapalım, mıntıka temizliği yapalım. Çiğdemlerin baş göstereceği arazilerimizde düzlüklerimizde maalesef çöpler yer alıyor. En azından biz dedik, karınca kararınca burada kendimize göre bir mıntıka belirleyip o mıntıkayı temizleyelim dedik ve teşkilatımızla beraber çevre temizliği yaptık. Biz istiyoruz ki şehrimiz de böyle olsun. Kırlarımız, bayırlarımız, pırıl pırıl olsun. Buradaki çiğdemler toplayalım. Çöp değil burada güzel çiçekler toplayalım, çöp toplamayalım istiyoruz. Baharın habercisi olduğu bu günlerde de güneşli bir Karabük gününde bizler buradan başladık. Tüm Karabüklülere de, bulundukları alanda bu tarz etkinliklere bekleriz. Bugün sosyal sorumluluk projemize katılan bireylere de çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha temiz, daha güzel Karabük’te de bir araya gelmek umuduyla diyorum” dedi.
(YE-

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alevlere teslim olan ahşap ev küle döndü

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap mesken yanarak kullanılamaz hale geldi.
Olay, Bozkurt ilçesi Kocaçam köyü Bal Yemez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ali Dinç’e ilişkin iki katlı ahşap meskende şimdi bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen. Bozkurt itfaiye grupları ile Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarının müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında iki katlı ahşap konut ise büsbütün yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin