Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Haziran, 2022 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Çevre Müfettişleri Etkinliği

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Kent Meydanında Çevre Müfettişleri etkinlikleri düzenlendi.

Kent Meydanında kurulan; Geri Dönüşüm Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi, Origami Atölyesi, Bileklik Yapımı Atölyesi, Atıklardan Obje Yapımı, Makrome Yapımı, Amigurumi İle Çevre Eğitimi, Çerçeve Yapımı Atölyesi, Taş Boyama Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları stantını ziyaret eden Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri etkinliklerin hazırlanmasında emeği bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk başta olmak üzere etkinliklere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Vali Gürel; “Çocuklarımıza emanet aldığımız dünyamızı, koruyarak, daha temiz ve daha yeşil bir şekilde onlara bırakmak zorundayız.  Çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanması gerekiyor” dedi.

Pamuk şeker, limonata ve patlamış mısır ikramının yapıldığı etkinlikte Çevre Müfettişi çocuklar  animasyon ekipleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdiler. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk play off maci hazirligini tamamladi xVbqwpWg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin