Çevre Müfettişleri Etkinliği - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Haziran, 2022 13:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Çevre Müfettişleri Etkinliği

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Kent Meydanında Çevre Müfettişleri etkinlikleri düzenlendi.

Kent Meydanında kurulan; Geri Dönüşüm Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi, Origami Atölyesi, Bileklik Yapımı Atölyesi, Atıklardan Obje Yapımı, Makrome Yapımı, Amigurumi İle Çevre Eğitimi, Çerçeve Yapımı Atölyesi, Taş Boyama Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları stantını ziyaret eden Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri etkinliklerin hazırlanmasında emeği bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk başta olmak üzere etkinliklere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Vali Gürel; “Çocuklarımıza emanet aldığımız dünyamızı, koruyarak, daha temiz ve daha yeşil bir şekilde onlara bırakmak zorundayız.  Çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanması gerekiyor” dedi.

Pamuk şeker, limonata ve patlamış mısır ikramının yapıldığı etkinlikte Çevre Müfettişi çocuklar  animasyon ekipleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdiler. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
is arkadasini bicaklayarak oldurdu bjuH8X8s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Samsun’da bir iş yerinde iki çalışan arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı restoranda çalışan Eren Bakır (31) ile Haşim Y. (22) arasında gündüz saatlerinde iş yerinde küfürleşmeden kaynaklı tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde tekrar karşılaşan ikili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Haşim Y., Eren Bakır’ı bıçakla ağır yaraladı.

Ağır yaralanan Eren Bakır kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli, suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin