Çevre Müfettişleri Etkinliği - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Haziran, 2022 13:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Çevre Müfettişleri Etkinliği

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Kent Meydanında Çevre Müfettişleri etkinlikleri düzenlendi.

Kent Meydanında kurulan; Geri Dönüşüm Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi, Origami Atölyesi, Bileklik Yapımı Atölyesi, Atıklardan Obje Yapımı, Makrome Yapımı, Amigurumi İle Çevre Eğitimi, Çerçeve Yapımı Atölyesi, Taş Boyama Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları stantını ziyaret eden Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri etkinliklerin hazırlanmasında emeği bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk başta olmak üzere etkinliklere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Vali Gürel; “Çocuklarımıza emanet aldığımız dünyamızı, koruyarak, daha temiz ve daha yeşil bir şekilde onlara bırakmak zorundayız.  Çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanması gerekiyor” dedi.

Pamuk şeker, limonata ve patlamış mısır ikramının yapıldığı etkinlikte Çevre Müfettişi çocuklar  animasyon ekipleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdiler. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin