Reklam
Reklam
66ab58308f091 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Ağustos, 2024 12:41 tarihinde yayınlandı
0

Çevre Bakanlığından Karabük Belediyesine Destek

Karabük Belediyesi, çevre temizliği ve halk sağlığı konularında önemli bir adım attı. Belediye Meclis Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan alınan hibe ile toplam değeri 13.950.000 TL olan yeni temizlik araçları ve ekipmanlar belediyeye kazandırılacak.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu kapsamda 2 adet büyük çöp toplama aracı (7.000.000 TL), büyük çöp konteyneri (1.800.000 TL) ve büyük yol süpürme aracı (5.150.000 TL) alınacak. Karabüklülere hayırlı olsun” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da yaptığı açıklamada, Milletvekilleri Ali Keskinkılıç, Cem Şahin ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Karabük Belediyesi’nin bu yeni ekipmanlarla daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin