Çevre Bakanlığından Karabük Belediyesine Destek - Karabük Haber Postası
66ab58308f091 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Ağustos, 2024 12:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Çevre Bakanlığından Karabük Belediyesine Destek

Karabük Belediyesi, çevre temizliği ve halk sağlığı konularında önemli bir adım attı. Belediye Meclis Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan alınan hibe ile toplam değeri 13.950.000 TL olan yeni temizlik araçları ve ekipmanlar belediyeye kazandırılacak.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu kapsamda 2 adet büyük çöp toplama aracı (7.000.000 TL), büyük çöp konteyneri (1.800.000 TL) ve büyük yol süpürme aracı (5.150.000 TL) alınacak. Karabüklülere hayırlı olsun” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da yaptığı açıklamada, Milletvekilleri Ali Keskinkılıç, Cem Şahin ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Karabük Belediyesi’nin bu yeni ekipmanlarla daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin