blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Eylül, 2024 10:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ceviz İçin Canından Oldu

Safranbolu İlçesi’ne bağlı Gündoğan Köyü’nde yaşayan 74 yaşındaki Ahmet Ayyıldız, evinin bahçesinde ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek, hayatını kaybetti. Dengesini kaybederek, yere düşen Ayyıldız'ı gören ailesi durumu hemen sağlık ve Jandarma Ekipleri’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan incelemeler sonucunda yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Ayyıldız'ın cenazesi, incelemelerin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Ocak, 2026 11:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KASİD’den TBMM’de Karabük Milletvekillerine Ziyaret

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİD) Yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ile CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Karabük’ün sanayi alanındaki mevcut durumu, öncelikli ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri ele alındı. Yapılan görüşmelerde sanayinin geliştirilmesine yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, KASİD Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetimini Gazi Meclisimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. İlimizin sanayi alanındaki mevcut durumu, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri üzerine verimli istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için dernek başkanımız Sayın Çetin İpek’e ve yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ise, “Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyelerini TBMM’de misafir ettik. Karabük’ümüzün sanayi alanındaki mevcut durumunu, öncelikli ihtiyaçlarını ve geleceğe yönelik hedeflerini kapsamlı biçimde ele aldık; karşılıklı değerlendirmelerle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için KASİD Başkanı Çetin İpek ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin