Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2023 16:05 tarihinde yayınlandı
0

Cevdet Akay, Mazbatasını Seçim Kurulu’ndan Aldı

14 Mayıs tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden  (CHP Karabük Milletvekili seçilen Cevdet Akay mazbatasını Seçim Kurulu’ndan  aldı.

Akay’ın Mazbata alım törenine;  Cumhuriyet Halk Patisi İl Başkanı Vedat Yaşar, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve partililer katıldı.

Milletvekilliği mazbatasını alan CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Adliye Binası önünde mazbata törenine katılanlara bir konuşma yaptı. Milletvekili Akay yaptığı konuşmada “Gece gündüz hep berabere çalıştık Karabük’ün bütün bölgelerini dolaştık, bütün ilçelerini dolaştık. 14 Mayıs tarihinde halkımızın taktiri ile milletvekili seçildim. Gönül isterdi ki daha fazla milletvekili çıkartsa idik. Beni Karabük’ün milletvekili olarak meclise gönderdiniz, hepinizi çok büyük emeği var, hepinizden Allah razı olsun. Bugün heyecanlıyız, mutluyuz, hepiniz alın teri var, bu mazbatayı hep beraber aldık. Ben hepinizin adına mazbatayı almış bulunuyorum. Sizlerin adına, mecliste olacağız. Gücümüzün yettiği kadar Karabük için çalışacağım  Bizler vekiliz asil olan sizlersiniz.  28 Mayıs tarihide bir seçimimiz daha var. İnşallah beni mecliste iktidar vekili yaparsınız diye düşünüyorum. Lütfen 28 Mayıs tarihide oyunumuzu kullanmaya gidelim. Çok oy kullanmayan var özellikle gençlerimiz oylarını kullansınlar. Bizler sizlerin geleceği için çaba sarf ediyoruz. Kadınlarımızın da önemi çok büyük onlarında sandıklara sahip çıkması lazım. Sonuçta herkes bu seçimde en doğru kararı verecektir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu’nu ben 13. Cumhurbaşkanı olarak göreceğimden eminim. İttifak partisi genel başkanlarını da Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak seçeceğiz. Önümüzdeki seçim huzurlu bir seçim oldu. 14 Mayıs’ta yapılan seçim huzurlu bir şekilde yapıldı Sonuç ne olursa olsun herkesin saygı duyması gereken bir sonuç olacaktır. Çünkü halkımızın taktiridir” dedi (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin