Çetinkaya Kurtuluş Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
19 Kasım, 2024 20:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Çetinkaya Kurtuluş Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehrimizin her noktasında vatandaşlarla buluşmaya ve istişarelerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Çetinkaya, Kurtuluş Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Karabük Belediyesi’nin mahallelerdeki hizmetleri, projeler ve vatandaşların talepleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Çetinkaya, ziyaret hakkında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bizim için her mahallemiz, her sokağımız, her bir hemşehrimiz kıymetlidir. Şehrimizi birlikte inşa etmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmak, daha yaşanabilir bir Karabük’ü hep birlikte kurmak için gayret gösteriyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz.”

673ccba4160e3
673ccba3cc8a2
673ccba3d0086
673ccbbcd0c16
Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin