Çetinkaya Kurtuluş Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
19 Kasım, 2024 20:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Çetinkaya Kurtuluş Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehrimizin her noktasında vatandaşlarla buluşmaya ve istişarelerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Çetinkaya, Kurtuluş Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Karabük Belediyesi’nin mahallelerdeki hizmetleri, projeler ve vatandaşların talepleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Çetinkaya, ziyaret hakkında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bizim için her mahallemiz, her sokağımız, her bir hemşehrimiz kıymetlidir. Şehrimizi birlikte inşa etmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmak, daha yaşanabilir bir Karabük’ü hep birlikte kurmak için gayret gösteriyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz.”

673ccba4160e3
673ccba3cc8a2
673ccba3d0086
673ccbbcd0c16
Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin